به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، نشست خبری تشریح برنامههای بیست و یکمین جشنواره بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) با حضور مرتضی سعیدزاده مدیرعامل، فرهاد قائمیان دبیر، در مجموعه باغ زیبا برگزار شد.
در ابتدا، سعیدزاده مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) با بیان اینکه تاکنون این جشنواره نشستهای مختلفی در عرصههای شعر، تجسمی، نمایشی و سرود برگزار کرده است، اظهار داشت: در ابتدای مسوولیت در بنیاد این جشنواره را به عنوان یک جشنواره عمومی که ۲۰ سال سابقه داشت را در اختیار گرفتیم و رویکرد جشنواره را رویکرد محتوا محور برمنظومه رضوی قرار دادیم.
وی افزود: رویکردهای تحولی جشنواره مورد استقبال قرار گرفته است و در این حوزه امسال مجموعهی سامانه و سایتی را با عنوان منظومه رضوان رونمایی خواهیم کرد که ابعاد موضوعی و رویکردی پرداختن به سیره اهل بیت (ع) و امام رضا (ع) در آن برجسته است.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) با تاکید براینکه هنرمندان کشورمان برای تولید آثار هنری با این سامانه دسترسی خوبی به سیره امام رئوف خواهند داشت، تصریح کرد: استفاده از هنرمندان شاخص و تراز جشنواره امام رضا(ع) در دستور کار قرار گرفته است؛ دورههای گذشته سیاست فراگیری سیره رضوی بوده است که در دورههای جدید رویکرد حرفهای را در دستور کار قرار دادیم.
سعیدزاده به مسوولیت فرهاد قائمیان در این جشنواره پرداخت و با بیان اینکه در رشتههای مختلف از چهرههای برجسته هنر استفاده شده است، ادامه داد: همه هنرمندان و شوراهایی که پیرامون جشنواره تشکیل شده جشنواره را با رویکرد حرفهای دنبال میکند. در جشنواره امام رضا یک هستهی حرفهای و دغدغهمند برای تولید صورت گرفته است؛ در این مسیر با تامین مالی جریان تولید را در جریان قرار دادیم و بالغ بر ۵ میلیارد اعتبار حمایتی از تولیدات این دوره شکل گرفت که در عرصههای تئاتر و نمایش و تصویر و تجسمی این حمایتها برای تولید آثار فاخر در مسیر توسعه فرهنگ رضوی صورت میگیرد.
وی عنوان کرد: آموزش هنری در این مسیر در دستور کار قرار گرفت و دورههای آموزشی با حداقل ۴ کارگاه عکاسی، ۳ کارگاه ملی گرافیگ برگزار شد. استفاده از ظرفیتهای مردمی در فضای بنیاد امام رضا(ع) و بهرهگیری انجمن خوشنویسان و انجمن هنرهای نمایشی و دیگر مجموعههایی مثل شهرستان ادب در زمینه شعر رضوی به کمک ما آمدند تا جریان رضوی را ترویج دهند.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) خاطرنشان کرد: سالها پیش این سوال بود که جشنواره امام رضا تولیدات رسانهای را منتشر میکند و بخاطر همین سایت پنجره تشکیل شد تا درگاه ترویج تولیدات رضوی به آحاد جامعه قرار گیرد لذا تولیدات از این طریق در دسترس عموم مردم و هنرمندان قرار خواهد گرفت. تعامل با دستگاههای ملی با ۱۵ دستگاه مثل کانون پرورشی، حوزه هنری، سازمان سینمایی سوره، انجمن سینمای جوان، بنیاد فارابی، کمیته امداد، آموزش و پرورش و وزارت علوم همکار ما بودند. لذا ظرف فعالیتهای جشنواره را با دیگر دستگاهها به اشتراک بگذاریم.
سعیدزاده از برگزاری ۵۰۰ رویداد فرهنگی هنری ملی خبرداد و گفت: تولیدات متعدد فاخر فرهنگی هنری رضوی در دستور کار قرار گرفته و سعی میکنیم در سالهای اخير جشنواره رضوی مهمترین رویداد دینی کشور قرار گیرد و رویکرد هنری ما برای پرداختن به توسعه مفاهیم دینی و رضوی است.
وی درباره بعد بینالمللی جشنواره گفت: از سال آینده نقشآفرینی و برنامهریزی برای پرداختن به بعد بینالمللی جشنواره رضوی در ابعاد مختلف شکل قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/ 121