با پیگیری شعار امسال جشنواره فیلم عمار

البسه گرم برای مدافعان حرم/ قم دنباله‌رو «ننه عصمت» شد

طرح جمع آوری کمک های مردمی برای مدافعان حرم در قالب تهیه و بافت البسه گرم و اقلام مورد نیاز، طی مراسم نمادین در گلزارشهدای علی بن جعفر(ع) قم آغاز شد.
کد خبر: ۶۶۳۷۸
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۸ - 16January 2016

البسه گرم برای مدافعان حرم/ قم دنباله‌رو «ننه عصمت» شد

به گزارش دفاع پرس از قم، طرح جمع آوری البسه گرم برای رزمندگان مدافع حرم، که کار خود را همزمان در سراسر کشور آغاز کرده است، بخشی از جشنواره فیلم عمار به شمار می آید که به جهت ایجاد شور اجتماعی در مردم و اتصال میان خط مقدم جبهه حق علیه باطل و گروه های پشتیبانی راه اندازی شده است.

در مراسم آغاز به کار نمادین این طرح که به صورت مردمی و کاملا خودجوش می باشد، جمعی از بانوان بسیجی و خانواده های شهدای مدافع حرم گردهم آمده و بافت البسه گرم از جمله بلوز، کلاه، شال گردن و دستکش را آغاز کردند.

جمعی از خیران استان قم نیز با تهیه مواد اولیه برای بافت البسه گرم و همچنین تامین لباس های گرم آماده در این امر مردمی و خداپسندانه مشارکت می کنند و تمامی این کمک های مردمی که فقط به صورت البسه است، برای گروه های مقاومت در عراق و سوریه ارسال می شود.

لازم به ذکر است، فیلم دستکش های ننه عصمت، از جمله فیلم های جشنواره مردمی عمار است که در آن به موضوع جمع آوری لباس برای رزمندگان اسلام پرداخته شده است.

این طرح یادآور کمک های مردمی وفعالیت ستادهای پشتیبانی جبهه و جنگ در دوران دفاع مقدس است.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار