به گزارش دفاع پرس از گیلان، جشنواره «مدرسه عشق»، جشنواره سالیانه تولیدات و محصولات فرهنگی هنری پایگاههای مقاومت بسیج با هدف هویت بخشی به فعالیتهای فرهنگی هنری این پایگاهها در سطح ملی است. ایجاد انگیزه و نشاط در فعالین فرهنگی و هنری پایگاهها، شناسایی و بهرهمندی از ابتکارات و فعالیتهای پایگاههای مقاومت در فعالیتهای فرهنگی هنری به صورت کشوری و متمرکز، از جمله اهداف پیگیری شدهی برگزارکنندگان آن است. گیلان با شرکت حدود ۱۲۰۰ اثر در چهارمین جشنواره مدرسه عشق، توانسته دومین استان شرکتکننده در این جشنواره باشد. سرهنگ پاسدار عنایت رضایی پور از جمله مسئولین این جشنواره، در استان گیلان است. ایشان درحال حاضر در مقطع دکتری رشته مدیریت استراتژیک مشغول به تحصیل می باشند. وی حدود ۲۷ سال مفتخر به پوشیدن لباس سبز پاسداری و در سپاه خدمت می کند. با توجه به اینکه فارغ التحصیل رشته مدیریت فرهنگی در مقطع کارشناسی ارشد بوده و در حوزه فرهنگی از قبیل نویسندگی و ... فعالیت داشته، وارد عرصه فعالیت های فرهنگی شد و حدود ۳.۵ سال است که به عنوان معاون فرهنگی اجتماعی سپاه قدس گیلان انجام ماموریت می کند. در سال ۱۳۹۳ معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه قدس گیلان موفق به کسب رتبه برتر در جشنواره اشراف کشوری گردید.
وی در بیان مهمترین عوامل برای گسترش جشنواره مدرسه عشق گفت: «حضور بی سابقه و شرکت علاقه مندانه بسیجیان آماتور و غیرحرفه ای در جشنواره مدرسه عشق، حکایت از ظرفیت بالا و منحصر به فرد این قشر جامعه در حوزه هنر و توجه به هنر متعالی دارد. و لازم است در این حوزه با برنامه ریزی خوب و سرمایه گذاری بیشتر، زمینه های حضور بسیجیان در همه زمینه های هنر را فراهم نماییم تا در طول زمان بتوانیم اولا اثار ماندگاربیشتری را به جامعه هنر تقدیم نماییم و ثانیاً نسبت به کشف و معرفی استعداد های برتر این حوزه قدم های بلندتری را برداریم که این مهم با تدابیر ریاست محترم سازمان، بذل توجه بیشتر معاون فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج و اهتمام معاونین فرهنگی اجتماعی استانها امکان پذیر خواهد بود. البته نگاه تخصصی به موضوع و تقویت نرم افزار مربوطه که ظرفیت دریافت فایل با حجم بالاتر را داشته باشد از عوامل تسهیل کننده شرایط شرکت بسیجیان در این جشنواره است.»
معاون فرهنگی سپاه قدس گیلان، با اشاره به اینکه از استان گیلان در چهارمین جشنواره مدرسه عشق، حدود ۱۲۰۰ اثر شرکت داشته اند. در تشریح برنامهریزی برای ارتباطات موثر بعدی بیان داشت: «این حضور و این حجم آثار حکایت از ظرفیت بالای بسیجیان گیلانی در خلق آثار ماندگار هنری دارد. و انشاء ا... سعی خواهیم نمود با برنامه ریزی بهتر و منسجم تر در سال های آتی، حضور پررنگ تری در جشنواره داشته باشیم.»
وی در رابطه با تاثیر ایجاد امکان ارسال آثار از طریق سایت رسمی جشنواره،بیان داشت:«استفاده از امکانات روز و پیشرفته یک عامل بسیار ارزشمندی است که سازمان های پیشرو، برای تسهیل مسیر نیل به موفقیت از آن بهره جویی می نمایند. طراحی و بکارگیری نرم افزار مربوطه در فضای مجازی جهت دریافت آثار هنری بسیجیان هنرمند، یکی از ابتکارات سازمان بسیج بود که باعث حضور بی سابقه بسیجیان هنرمند در این جشنواره شد. انشاء الله با تقویت این نرم افزار و اطلاع رسانی بیشتر، زمینه های دریافت آثار ارزشمند و ماندگار بهتر فراهم خواهد گردید.»
سرهنگ رضاییپور افزود: «با توجه به گستردگی پایگاه های بسیج در سراسر کشور و حضور بسیجیان با استعدادهای نهفته در این پایگاه ها، این جشنواره می تواند نقش بسیار بزرگی در شناسایی این استعدادها و معرفی آنان به جامعه ما که تشنه هنر و هنرپروری متعالی است داشته باشد . به امید آنروزی که هنر متعالی و برآمده از ارزش های اسلامی و ایرانی در جامعه ما گسترش پیدا نموده و با نهادینه سازی آن در جامعه، مقدمات و زمینه های جهانی سازی این هنر های بومی و هنری را فراهم سازیم .»