استاندار مازندران در جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان، تاکید کرد؛

مازندران باید در زمینه تحقق دولت الکترونیک پیشگام باشد

استاندار مازندران، در جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان با اشاره به این که در شمار استان هایی هستیم که ارایه خدمات مردمی از طریق موبایل گاورمنت را در دهه فجر امسال با 60 خدمت رونمایی خواهیم کرد، گفت: در تلاشیم تا با بومی کردن خدمات الکترونیک، مردم را از مراجعات غیر ضروری به دستگاه های اجرایی بی نیاز نماییم.
کد خبر: ۶۶۵۰۱
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۲ - 16January 2016

مازندران باید در زمینه تحقق دولت الکترونیک پیشگام باشد

به گزارش دفاع پرس از مازندران، ربیع فلاح جلودار، استاندار مازندران در جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک با اشاره به این که از سیاست ها و برنامه های دولت تدبیر و امید، اصلاح ساختار اداری دستگاه های اجرایی، رفع موانع در ارایه خدمات اداری، برون سپاری فعالیت ها، کوچک و چابک سازی است که از محورهای آن توسعه دولت الکترونیک است، گفت: مازندران باید با توجه به در اختیار داشتن زیر ساخت های فناوری و ضریب بالای نفوذ اینترنت، در ارایه خدمات الکترونیکی پیشرو استان های کشور باشد.

مقام عالی دولت در مازندران، با اشاره به این که در شمار استان هایی هستیم که ارایه خدمات مردمی از طریق موبایل گاورمنت را در دهه فجر امسال با 60 خدمت رونمایی خواهیم کرد، افزود: در تلاشیم تا با بومی کردن خدمات الکترونیک، مردم را از مراجعات غیر ضروری به دستگاه های اجرایی بی نیاز نماییم که تحقق این مهم نیازمند همت، هم دلی و هم افزایی همه دستگاه ها و سازمان هاست.

وی با بیان این که 26 خدمت از این خدمات از سوی شرکت های توزیع نیروی برق مرکز و غرب مازندران ارایه خواهد شد، تاکید کرد: دستگاه های اجرایی که خدمات مشترک ارایه می نمایند باید ارایه این خدمات را با بهره گیری از روش  های یکسان انجام دهند.

ربیع فلاح بر ضرورت فرهنگ سازی در ارایه خدمات از طریق موبایل تاکید کرد و یاد آور شد: نهادهای تبلیغی، رسانه ها و صدا و سیما در آگاهسازی مردم برای استفاده از این خدمات نقش موثری دارند.

رییس کارگروه توسعه دولت الکترونیک استان، خاطر نشان ساخت: پرسنل دستگاه های مرتبط برای ارایه مطلوب این خدمات آموزش ببینند و ترویج استفاده حداکثری از این ظرفیت برای مردم در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به این که مردم مازندران در قبال دریافت خدمات از تلفن همراه، سالانه بالغ بر 600 میلیارد تومان هزینه می نمایند، تصریح کرد: باید بتوانیم در قبال این هزینه ها، خدماتی در خور به مردم ارایه نماییم که یکی از مصداق های آن ارایه خدمات الکترونیک است.

 حسن خیریانپور، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار، نیز در این جلسه به برگزاری 209 جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک در دستگاه های اجرایی استان با 698 مصوبه اشاره کرد و گفت: در 22 فرمانداری استان مجموعا 75 جلسه کارگروه با 321 مصوبه برگزار شده است.

وی، افزود: تاکنون 1 هزار و 324 خدمت برای ارایه الکترونیک به مردم از سوی دستگاه های اجرایی استان احصا شده است.

 در این جلسه که رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و برخی مدیران عضو این کارگروه حضور داشتند، شهابی و سالار، مدیران عامل شرکت های توزیع نیروی برق مرکز و غرب مازندران، گزارشی از اقدامات شرکت متبوع در حوزه توسعه دولت الکترونیک و گاور منت موبایل ارایه نمودند و اعضا نقطه نظرات خود را بیان کردند.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار