استاندار لرستان مطرح کرد؛

توجه به فرهنگ غنی مردم لرستان در ساخت موزه دفاع مقدس

توجه به فرهنگ غنی مردم لرستان در ساخت موزه دفاع مقدس شفقت با اشاره به معماری و نمای ظاهری مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس لرستان گفت: در ساخت این سازه عظیم فرهنگی به فرهنگ غنی مردم خطۀ لرستان توجه ویژه‌ای شده است و همین امر باعث بی بدیل بودن این موزه و مرکز فرهنگی شده است.
کد خبر: ۶۶۵۲۰۶
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۳ - 04May 2024

در ساخت موزه دفاع مقدس لرستان به فرهنگ غنی مردم لرستان توجه شده استبه گزارش خبرنگار  دفاع‌پرس  از لرستان، «ابوطالب شفقت» استاندار لرستان در حاشیه بازدید از موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس که با حضورسرهنگ پاسدار «محسن رشیدی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان، «احسان یاوری» معاون  سیاسی، امنیتی و اجتماعی لرستان، «احمد رضا دالوند» معاون عمرانی استانداری لرستان صورت گرفت، اظهار داشت: موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس لرستان، از موزه‌های کم نظیر در سطح جهان است.

وی با اشاره به معماری و نمای ظاهری مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس لرستان گفت: در ساخت این سازه عظیم فرهنگی به فرهنگ  غنی مردم لرستان توجه ویژه ای شده است و همین امر باعث  بی بدیل بودن این موزه و مرکز فرهنگی شده است.

شفقت افزود: برای محتوا سازی موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس، وحدت و همگرایی و تلاش همه دستگاهها نیاز است.

استاندار لرستان با اشاره به نقش اقشار مختلف در دوران انقلاب و دفاع مقدس، خاطر نشان کرد: در محتوا سازی موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس، به ثبت و ضبط و  به تصویر کشاندن نقش همه اقشار توجه شود.

وی با اشاره به دانشنامه دفاع مقدس تاکید کرد: در اسرع وقت کار گروه تخصصی دانشنامه دفاع مقدس لرستان تشکیل شود.

شفقت با اشاره به سازه هایی که در سالهای اخیر در نزدیکی موزه  و مرکز فرهنگی دفاع مقدس لرستان ساخته شده اند و باعث مشکلاتی در آن موقعیت جغرافیایی شده اند، تصریح کرد: این امر از طریق مراجع قانونی پیگیری می شود.

انتهای پیام/  

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین