به گزارش دفاعپرس از کرمانشاه، حجت الاسلام «سید محمد ساداتی» امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان بااشاره به سالروز آزادسازی خرمشهر اظهارداشت: رهبر حکیم انقلاب در بیانی حکیمانه در تبیین ابعاد حماسه فتح خرمشهر فرمودند خرمشهرها در پیش است نه در میدان جنگ نظامی بلکه در یک میدانی که از جنگ نظامی سخت تر است و در ادامه فرمودند دعوت از همه استعدادهای کشور و دعوت از مسئولین برای استقبال از این استعدادها آن بخش فعال اجتماعی این جهاد کبیر است.
وی افزود: بشر امروز تقریبا تمام اقسام جنگ ها را تجربه کرده است جنگ سخت ، جنگ سرد ، جنگ نرم و حالا جنگ شناختی و ادراکی ، مادرجنگ تحمیلی خرمشهر را داشتیم که سقوط آن بسیار دردناک و فتح آن بسیار مسرت بخش بود به همین نسبت در جنگ شناختی و ادراکی دشمن با هدف ایجاد اختلال در محاسبات و تصمیمات ما در صدد پیروزی در جنگ اراده ها و اشغال خرمشهر اراده و عزم ماست.
خطیب جمعه شهرستان سرپل ذهاب تصریح کرد: در جنگ شناختی دشمن از چند سلاح اعتمادزدایی، ناامیدسازی در جامعه ، ناکارآمد نشان دادن حاکمیت ، ازبین بردن مشروعیت های جامعه و زیرسوال بردن اعتبار نظام و حاکمیت در راس یک کشور استفاده می کند.
وی بابیان اینکه نخبگان جامعه اعتقادات و نگرشهای مثبت نسبت به کشور نشانه های اصلی در جنگ شناختی هستند افزود: دشمن ادراک را از افراد می گیرد و آنها را دستاویز خود برای رسیدن به هدف می کنند اگر حس کنیم که ازاین جنگ آسیبی به ما نمی رسد اشتباه می کنیم زیرا ما از آسیبهایی که می بینیم دردی احساس نمی کنیم به جرگه دشمن ملحق می شویم و حتی از ترکش هایی که به ما اصابت می کند ممکن است ابراز رضایت کنیم چرا که افکار ما دیگر دست خودمان نیست.
ساداتی خاطرنشان کرد: جنگ شناختی زاییده پیشرفته ترس از جنگ نرم است و باید با استفاده از چند سلاح پیشگیرانه و مقابله ای یعنی ارتقای هوش اجتماعی و آگاه کردن جامعه ای که مورد اصابت گلوله های جنگ شناختی قرار گرفته اند از این میدان پیروز خارج شوند.
امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب در ادامه راه مقابله با جنگ شناختی را در استمرار راه شهدا عمل به درس آنها دانست و گفت: رهبر انقلاب فرمودند راه مقابله با جنگ شناختی ، اقتصادی، سیاسی و امنیتی جبهه دشمنان انقلاب اسلامی استمرار راه شهدا و عمل به درس آنان یعنی مجاهدت ، ایستادگی و مقاومت است طراحی ما با شهدای معاصر بوده ایم و جهاد و ایثار و شهادت و گره گشایی و ایستادگی آنها در مقابل قدرتها را دیدیم اما نسل جوان این موضوع را با وضوح و بداهتی که ما متوجه شدیم نمی بیند بنابراین هریک از علماء ، روشنفکران ، دانشگاهیان ، صاحبان مناصب دولتی باید به تناسب جایگاه خود نقش آفرینی کنند.
وی در ادامه طوفان الاقصی را حماسه خرمشهری فلسطین قهرمان دانست و افزود: انتخاب واژه بیت المقدس برای عملیات آزادسازی خرمشهر فلسفه خاصی داشت زیرا همزمان با دفاع مقدس دامنه تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی فلسطین افزایش یافته بود و صهیونیست های جنایتکار ملت مظلوم فلسطین را به خاک و خون کشیده بودند.
وی افزود: رزمندگان اسلام در جبهه مقاومت چند عملیات نظیر طریق القدس و بیت المقدس را باید و نام مبارک و مقدس قبله اول مسلمین مسجدالاقصی نامگذاری کردند و امروز طوفان الاقصی از ثمرات مبارک عملیات الگو آفرین بیت المقدس است.
امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب بابیان اینکه عملیات وعده صادق مصداقی از فتح خرمشهر های در پیش است اذعان داشت: عملیات درخشان وعده صادق می توانست بسیار گسترده باشد ولی چون عملیاتی تنبیهی بود در محدوده ای به اندازه شرارت صهیونیست ها انجام گرفت اما باتوجه به اینکه رژیم صهیونیستی ، آمریکا انگلیس فرانسه و کشورهای همسو از تمام ظرفیتهای دفاعی خود برای مقابله بااین عملیات استفاده کردند معلوم می شود که ابعاد این عملیات تنبیهی بسیار فراگیر عمیق و ماندگار خواهد بود.
ساداتی گفت: ایران اسلامی در این حماسه قدرت فرماندهی خود را در هدایت پیچیده ترین و گسترده ترین و پیشرفته ترین عملیات پهبادی و موشکی را به نمایش گذاشت و رژیم صهیونیستی با اشتباه محاسباتی در حمله موشکی به کنسولگری ایران ، با عملیات وعده صادق در سوگ شکستن تار و پود شکست ناپذیری خود نشست.
وی خاطرنشان کرد: عملیات وعده صادقی مانند حماسه فتح خرمشهر دارای پیامدهای میان مدت و بلند مدت است ایران در این عملیات نگاه تمامی قدرتهای کوچک و بزرگ را به خود واداشت و علاوه بر توان نظامی بعنوان یک رزمایش توانست قدرت خود را نشان دهد اقدام دفاعی ایران با کاهش اعتبار بازدارندگی کشورهای غربی ضریب امنیت ایران و کشورهای محور مقاومت را افزایش داد .
امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب در بخش دیگری از سخنان خود به روز ملی جمعیت اشاره کرد و گفت: آیات قرآنی بسیاری وجود دارد که جمعیت را بعنوان موهبت الهی و عامل مهمی در اقتدار جامعه ،ارمغان رشد و بالندگی فردی و اجتماعی ، کثرت جمعیت را خیر کثیر و جنگ جمعیتی و هلاکت نسل را سیاست طاغوت و نظام سلطه معرفی می کند.
ساداتی باانتقاد از قوانین کنترل جمعیت در کشور افزود: سالهایی در کشور بود که سیاست کشور به علل قابل بررسی به سمت کاهش نرخ رشد جمعیت متمایل کرده بود و دراین زمینه نیز تا حد قابل توجهی پیش رفته است و باعث کاهش جمعیت جوان شده بود که کشور را از جهات مختلف در معرض خطرات جدی و مشکلات جبران ناپذیری قرار می داد کم رهبر انقلاب از سال ۹۰ از این قوانین انتقاد کرده و خطرات تحدید نسل و راهکارهای افزایش جمعیت را به مناسبت های گوناگون بیان فرمودند.
امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب با اشاره به اصلی ترین ابعاد دغدغه های رهبر انقلاب در موضوع جمعیت گفت: در بیانات دغدغه مند رهبر انقلاب ضرورت افزایش جمعیت برای تامین نیروی جوان و با نشاط در راستای پیشبرد اهداف کشور و جلوگیری از رکود حرکت کشور به سوی رشد و تعالی مادی و معنوی در فرمایشات ایشان موج می زند به گونه ای که حتی اگر افرادی که تقیدات مذهبی نداشته باشند صرف علاقه مندی به کشور و آینده ایران آنان را به این مسئله حساس و متوجه خواهد کرد.
وی افزود: در کشور یک نگاه نقادانه به زندگی غربی وجود داشته که به اینجا منتهی شده و میراث آن به ما رسیده است ما هم در برهه ای از زمان غفلت کردیم و کاری را که باید انجام ندادیم هرچند امروز در برخی از کشورهای غربی از کاهش باروری زیان می بینند و پشیمان هستند اما در برخی کشورهای غربی مطلقا کاهش باروری وجود ندارد و خانواده های پرجمعیت دارند و چطور خانواده ایرانی که می خواهد از آن تقلید کند باید یک یا دو فرزند داشته باشد.
امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب جمعیت جوان را بعنوان یکی از شاخصه های ضروری دستیابی به آرمانها عنوان می دارند لذا از مجموع فرمایش های ایشان می توان نتیجه گرفت که تلاش برای رشد جمعیت جوان کشور یکی از ابزارهای نیل به آرمانهاست ازاین رو باید در صورت نیاز برای آن هزینه هم پرداخت کرد و لذا اگر افراد جامعه صرفا سختی و مشقت های پیش روی فرزند آوری را علت خودداری از فرزنددارشدن معرفی می کنند باید بدانند که وقتی افزایش نسل بعنوان یکی از لوازم نیل به آرمانها بنگرند در این صورت به راحتی برای آن حاضر به تحمل سختی و صرف هزینه های مختلف خواهند شد.
وی جمعیت را عاملی کوثر برای ایجاد تمدن نوین اسلامی دانست و اذعان داشت: بیانات رهبر انقلاب فقط شکوه نیست بلکه ارائه راه های برون رفت از این مشکل هم می باشد به همین جهت رهبر انقلاب سیاست های کلی جمعیت را در چهارده بند ابلاغ فرمودند.
انتهای پیام/