به گزارش گروه سیاسی دفاعپرس، اخبار منتشره در شبکه خبر سیما از وقوع سانحه برای بالگرد حامل حجتالاسلام والمسلمین «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور در منطقه جلفا حکایت دارد.
بنا بر اعلام مسئولان، تلاش تیمهای امدادی برای رسیدن به محل سانحه ادامه دارد.
شرایط سخت آب و هوایی و مه سنگین تلاش گروههای امدادی را با سختی روبهرو کرده است.
«احمدی وحیدی» وزیر کشور در اینخصوص با بیان اینکه به دلیل وضعیت آب و هوا و مه بالگرد حامل رئیسجمهور مجبور به فرود سخت شده است، گفت: گروههای امدادی هنوز به محل حادثه نرسیدهاند.
همچنین خبرگزاری جمهوری اسلامی در اینخصوص خبر داد که بالگرد حامل رئیسجمهور در منطقه عمومی ورزقان دچار سانحه «فرود سخت» شده است. حجتالاسلام رئیسی، حجتالاسلام آل هاشم امام جمعه تبریز، امیرعبداللهیان و استاندار آذربایجان شرقی و چند تن دیگر از همراهان از جمله سرنشینان این بالگرد بودهاند.
«علی ذاکری» معاون عمرانی استانداری آذربایجان شرقی هم در گفتوگویی در این زمینه اظهار داشت: از سه بالگرد، یک بالگرد در نزدیکی ورزقان سقوط کرده است.
وی با اشاره به اینکه در مسیر رسیدن به محل حادثه است، گفت: «با توجه به اینکه هنوز به محل حادثه نرسیدهام، از تعداد و مشخصات مصدومان احتمالی و علت و ابعاد دقیق حادثه اطلاعی ندارم».
خبرهای جدیدتر خبرگزاری جمهوری اسلامی که حدود ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه منتشر شد، حاکی از این است که تیمهای امدادی به محل عمومی وقوع سانحه برای بالگرد تیم ریاست جمهوری رسیدند. حدود یک ساعت بعد از زمان اعلام وقوع سانحه به امدادگران، تیمهای امدادی به محل اعلام شده رسیدند و جستوجوها آغاز شده است.
۲۰ تیم امدادی و پهپادی به منطقه اعزام شدهاند؛ اما به دلیل صعبالعبور بودن منطقه، شرایط کوهستانی و جنگلی آن و همچنین شرایط آب و هوایی نامناسب بویژه مه شدید، عملیات جست و جو و نجات زمانبر خواهد بود.
«پیرحسین کولیوند» رئیس سازمان هلال احمر کشور به همراه «بابک محمودی» رئیس سازمان امداد بهمنظور کسب اطلاع از روند جستجوی بالگرد حامل رئیس جمهور عازم تبریز شد.
«پیرحسین کولیوند» رئیس جمعیت هلال احمر هم طی سخنانی درباره آخرین تلاشهای برای امدادرسانی به بالگرد حامل رئیس جمهور اظهار داشت: ۴۰ تیم واکنش سریع در حال بررسی هستند و منطقه را پایش میکنیم. با توجه به نشانههایی که در منطقه داریم، شرایط جوی بسیار نامساعد و سختگذر است؛ اما با تمام تلاش اقدامات جست وجو انجام میشود.
وی ادامه داد: برای جستوجو از پهپاد استفاده کردیم؛ اما با توجه به شرایط جوی هوا امکان جستوجوی هوایی وجود ندارد؛ به همین منظور از طریق نیروهای واکنش سریع در حال جستوجو منطقه هستیم.
کولیوند اضافه کرد: این منطقه یک منطقه کوهستانی سختگذر است و تا تبریز ۲ ساعت فاصله دارد؛ اما امدادگران از تمام مسیرها با حضور ۴۰ تیم عملیات جستوجو را انجام میدهند.
انتهای پیام/ 121