مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا:
شهید آل هاشم امام جمعه نبود امام هر روز بود
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا با ابراز تاسف از حادثه دلخراس سقوط بالگرد رئیس جمهور و هیات همراهش که نماینده ولی فقیه در استان نیز جزو آنها بود، اظهارداشت: شهید آل هاشم امام جمعه نبود امام هر روز بود.

به گزارش خبرنگار دفاعپرس از آذربایجان شرقی،حجت الاسلام «عبدالرحیم نجفقلی زاده سرایی» در آیین بزرگداشت شهدای خدمت در مصلای امام خمینی(ره) تبریز، با اشاره به اینکه امام جمعه فقید تبریز نرده های مصلای این شهر که خواص را از عوام جدا می کرد برداشت، گفت: وی با رفتار و کردارش فاصله مردم و مسوولان را کم کرد.
وی با بیان اینکه حجت الاسلام آل هاشم امام جمعه نبود امام هر روز بود، گفت: وی در دل مردم جا داشت و قبل از اینکه به دیگران توصیه ای بکند خود عمل می کرد.
مردم تبریز از صبح امروز سوگوار امام جمعه شهید خود بوده و هم اکنون در حال عزاداری در مصلای امام خمینی(ره) هستند.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


