هراس محافل امنیتی رژیم صهیونیستی از ورود تندرو‌ها به شورای جنگ

محافل امنیتی رژیم صهیونیستی درباره ورود عناصر تندرو همچون رهبر حزب افراطی «عوتسما یهودیت» به شورای جنگ در صورت استعفای اعضای به زعم آنها میانه‌رو، ابراز نگرانی کردند.
کد خبر: ۶۷۰۸۰۸
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۹ - 01June 2024

هراس محافل امنیتی رژیم صهیونیستی از ورود تندرو‌ها به شورای جنگبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از نگرانی دستگاه امنیتی این رژیم درباره ورود «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی به شورای جنگ خبر داد.

براساس این گزارش، محافل امنیتی که دیدگاهشان درباره جنگ علیه غزه به دیدگاه «گادی آیزنکوت» و «بنی گانتس» دو عضو شورای جنگ نزدیک‌تر است، نگران هستند که در صورت استعفای این دو نفر، نتانیاهو و بن گویر تصمیم گیرندگان اصلی در این شورا شوند.

این منبع امنیتی در گفتگو با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، بن گویر را تهدیدی برای امنیت این رژیم دانست و با حضور وی در شورای جنگ مخالفت کرد.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم اشغالگر به نقل از این منبع امنیتی نوشت: نمی‌توانیم درباره مسائل محرمانه در حضور بن گویر صحبت کنیم، چون وی همه چیز را در ملاعام افشا می‌کند.

دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی که نقش محوری در مذاکرات با مقاومت فلسطین برای زمینه سازی آتش بس و تبادل اسرا را دارد همواره بر غیرممکن بودن راهبرد کابینه نتانیاهو برای از بین بردن حماس و آزادی اسرا از طریق نظامی تاکید داشته است.

براساس گزارش رسانه‌های رژیم اشغالگر، شخص نتانیاهو و متحدان تندروی وی در ائتلاف راستگرای حاکم، مانع اصلی به نتیجه رسیدن مذاکرات با مقاومت فلسطین برای ایجاد آتش بس دائمی در غزه هستند.

مخالفان نتانیاهو در کنست از جمله «یائیر لاپید» رهبر حزب «یش عتید»، «آویگدور لیبرمن» رهبر حزب «یسرائیل بیتنو» و «گیدون سعر» رهبر حزب «امید نو» خواهان استعفای آیزنکوت و بنی گانتس از شورای جنگ و پیوستن به ائتلاف مخالفان برای ساقط کردن کابینه هستند.

گانتس اخیرا در ۱۸ می (۲۹ اردیبهشت) برای نتانیاهو ضرب‌الاجل تعیین کرد که تا ۸ ژوئن (۱۹ خرداد) یک راهبرد واضح و روشن برای جنگ و مرحله بعد از آن وضع کند، در غیر این صورت از شورای جنگ استعفا خواهد داد.

به گزارش دفاع‌پرس، با گذشت حدود هشت ماه از آغاز تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهاد‌های امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم اشغالگر این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از حدود هشت ماه نتوانسته گروه‌های مقاومت در یک منطقه کوچک را که سال‌ها در محاصره است، به تسلیم وادارد و همراهی افکار عمومی جهانی را به‌خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار