فراهم شدن تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات امن در سایه مشارکت بالای مردم
سردار «سعید منتظرالمهدی» سخنگوی فراجا در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی دفاعپرس، درباره تمهیدات فرماندهی انتظامی کل کشور برای امنیت انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات امن در سایه مشارکت بالا فراهم شده است.

سردار منتظرالمهدی با بیان اینکه طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته، هیچگونه مشکل امنیتی و انتظاماتی در حوزه انتخابات نخواهیم داشت، ادامه داد: نیروی انتظامی تمام پیشبینیهای لازم را انجام داده و امیدواریم با حضور مشارکت حداکثری مردم در سایه امنیت کامل این انتخابات را پشت سر بگذاریم.
سخنگوی فراجا در ادامه درباره همکاری با سایر دستگاهها در امنیت انتخابات خاطرنشان کرد: رویدادها و اتفاقات مهم در کشور در سایه هماهنگی سیستمهای امنیتی صورت می گیرد که با مشارکت و ارتباطات خوب بین پلیس و سایر نهادها و سازمانها، این مهم به خوبی انجام خواهد شد.
انتهای پیام/ 271
