چهاردولی:

سهم ایران در حمل و نقل دریایی ناچیز است

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سهم ایران در حمل و نقل دریایی ناچیز است، گفت:در شرایط کنونی می توان از پتانسیل بسیاری از کشورها همانند چین بهره برد.
کد خبر: ۶۷۴۸۸
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۱ - 24January 2016

سهم ایران در حمل و نقل دریایی ناچیز است

به گزارش گروه اخبار داخلی دفاع پرس؛ علی نعمت چهاردولی  با بیان اینکه دولت باید از شرایط پساتحریم بیشترین بهره برداری را کند، گفت: باید از پتانسیلهای کشور برای توسعه کشور حداکثر استفاده را کرد.

نماینده مردم ملایر درمجلس شورای اسلامی، با عنوان این موضوع که سهم ایران از میزان حمل و نقل دریایی ناچیز است، افزود:92 درصد حمل و نقل کشور جادهای، 6 درصد ریلی و 2 درصد حمل و نقل هوایی و دریایی است.

چین در زمینه ساخت کشتی مهارت فراوانی دارد

چهاردولی با اشاره به اینکه ایران از طریق خلیج فارس و دریای عمان به آب های آزاد دنیا  و از طریق دریای خزر به کشورهای حوزه قففاز دسترسی دارد، ادامه داد:متاسفانه از این سهم هیچ استفاده ای نکرده ایم، با استفاده از این شرایط می توان تحولی در حوزه حمل و نقل دریایی،بنادر و کشتیرانی بهره برد.

وی با بیان اینکه کشور چین در زمینه ساخت کشتی ها مهارت فراوانی دارد،اظهارداشت: این کشور در صنعت دریایی و بنادر قوی است و  پتانسیل فراوانی در ساخت بنادر و نفتکش ها دارد که باید از این شرایط استفاده کرد.

سرمایه گذار باید اهلیت داشته باشد

این نماینده مردم در مجلس نهم با اشاره به ارتباطات مناسب بین ایران و چین افزود:در زمان تحریم ها چینی ها در مقابل صادرات ایران پول نقد پرداخت نمی کردند،اما در حال حاضر که قصد سرمایه گذاری در بخش های مختلف دارند،باید از این فضای ایجاد شده جهت جذب سرمایه گذاران بیشترین بهره را برد.

وی با بیان اینکه سرمایه گذار باید اهلیت داشته باشد،ادامه داد:ما باید شرایط و امکانات جهت سرمایه گذاری آن را فراهم کنیم و قبل از انعقاد قرداد با آنها باید سابقه قبلی و اعتبار آنها را بسنجیم.

چهاردولی با بیان اینکه دریافت ضمانت دو جانبه است، تصریح کرد: مهیا نبودن زیرساختهای کشور عامل تکمیل نشدن بسیاری از پروژه های چینی ها است.

چند روز پیش وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه مراسم شصتمین سالگرد تاسیس شرکت ملی نفتکش گفت: امروز و پس از رفع تحریمها، چین پیشنهاد تامین مالی (فاینانس) طرحهای کشتیرانی و نفتکش به مبلغ پنج میلیارد دلار را ارائه کرد.
 

منبع: خانه ملت

نظر شما
پربیننده ها