نماینده عالی قوه قضاییه در استان یزد:

خدمت به ایثارگران، وظیفه بی قید و شرط حاکمیت و مردم است

حجت الاسلام طهماسبی با بیان اینکه ایثارگران از جان و مال خویش برای دفاع از کیان این ملت گذشتند، گفت: نظام و مردم وظیفه دارند بی قید و شرط و بدون سقف به ایثارگران خدمت کنند.
کد خبر: ۶۷۶۶۱۰
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۹ - 04July 2024

به گزارش دفاع‌پرس از یزد، حجت الاسلام و المسلمین «حسین طهماسبی» نماینده عالی قوه قضاییه در استان یزد در نشست با مدیر کل و معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد، اظهار داشت: اکنون در جامعه از حیثت منزلت و خدمت به ایثارگران بین آنچه که باید وجود داشته باشد و آنچه هست فاصله وجود دارد.

وی تصریح کرد: اندک بدنه بیگانه از ایثارگری در جامعه، ادبیاتی متفاوت را در جامعه ترویج می‌کند که این نگاه آرام آرام در مسئولین نیز رسوخ کرده و شکل می‌گیرد.

این مقام قضایی، جامعه را وامدار ایثارگران ذکر کرد و بیان داشت: هر کس در هر پست و مسئولیتی که هست و حتی سایر آحاد جامعه که در جای جای این کشور که به زندگی روزمره خود در کمال آرامش مشغولند، مدیون ایثارگرانی هستند که از جان و مال و آرامش خود برای دفاع از این کشور گذشتند.

وی خاطرنشان کرد: ایثارگران با خدا معامله کردند و خود را طلبکار مردم و نظام نمی‌دانند، اما وقتی که ادبیات برخی از افراد با مطامع کوتاه مدت و تحت تأثیر جو و شرایط، به موضوعاتی را خلاف واقعیات جامعه ایثارگر دامن می‌زنند، ایثارگران هم در قبال آن واکنش نشان داده و به تدریج ادبیاتی متناسب با این عملکرد ژیدا می‌کنند که هیچکدام زیبنده نیست.

رئیس کل دادگستری استان یزد، گفت: نظام و دست اندکاران و مردم باید خود را مدیون ایثارگران بدانند و خدمت بدون منت و مبتنی بر رسالت و وظیفه را در دستور کار خود قرار دهند تا این خدمات بی شائبه به تغییر نگاه جامعه ایثارگری و اصلاح آن منجر شود.

وی ابراز داشت: هر فرد که قبل از انقلاب، حین انقلاب و در دوران دفاع مقدس و بعد از آن برای دفاع از این مردم و تحقق آرمان‌های جامعه دچار عارضه شده ایثارگر محسوب می‌شود و جامعه باید تمام قد در خدمت او باشد.

حجت الاسلام طهماسبی افزود: غالب افرادی که در جنگ تحمیلی و دفاع مقدس حضور یافته اند دچار عارضه شیمیایی یا مشکلات اعصاب و روان شده اند سالهاست خود و خانواده آنها دچار یک رنج مستمر هستند و حال چگونه می‌توان از کنار این رنج مستمر به سادگی و بی تفاوت گذشت.

وی ارائه مشاوره حقوقی و قضایی به خانواده‌های شهدا و ایثارگران را یک خدمت حداقلی دانست و گفت: بنیاد شهید می‌تواند با کمک دادگستری با تشکیل یک تیم رصد و ارائه آموزش‌های پیشگیرانه از درگیری خانواده‌های ایثارگر با موضوعات حقوقی و قضایی بکاهد.

شایان ذکر است در این برنامه به بیش از ۱۴ خانواده از خانواد‌های ایثارگر خدمات مشاوره حقوقی و قضایی ارائه شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار