با صدور حکمی؛

دبیر سی‌وششمین جشنواره تئاتر استان مازندران منصوب شد

دبیر سی‌وششمین جشنواره تئاتر استان مازندران منصوب شد با حکم «آهنگر» دبیر سی‌وششمین جشنواره تئاتر استان مازندران منصوب شد.
کد خبر: ۶۷۷۸۳۲
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۰ - 10July 2024

دبیر سی‌وششمین جشنواره تئاتر استان مازندران منصوب شدبه گزارش دفاع‌پرس از مازندران، با حکم «احسان آهنگر» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، «هادی اصغری» از فعالان عرصه فرهنگ و هنر به‌عنوان دبیر سی‌وششمین جشنواره تئاتر استان مازندران منصوب شد.

در این حکم آمده است:

امید است با اتکال به خداوند منان و با عنایت به تعهد، دانش و تجارب خویش و با استفاده از ظرفیت هنر‌های نمایشی استان و هماهنگی با معاونت هنری و سینمایی اداره‌کل جهت برگزاری هرچه بهتر جشنواره فوق سربلند و پیروز باشید.

«هادی اصغری» بیش از ۲۰ سال سابقه فعالیت در عرصه‌های هنری بعنوان نویسنده، کارگردان و بازیگر تئاتر و تلویزیون داشته و به‌عنوان مربی و مدرس دوره‌های کارگردانی و بازیگری در مجموعه‌های فرهنگی هنری و آموزشگاه‌های خصوصی مشغول فعالیت است.

وی در جشنواره‌های مختلف تئاتر استانی، منطقه‌ای و فجر بعنوان بازیگر و کارگردان حضوری فعال داشته و در نمایش‌های «سمفونی بیداری»، «رها شده در بند»، «اتوبان»، «طالب»، «سهراب کشی»، «شب هزار و یکم»، «اعتیاد»، «مردی چاق در هیاهو» و «آدم و حوا» ایفای نقش کرده است.

«هادی اصغری» در حال حاضر بعنوان عضو اصلی انجمن هنر‌های نمایشی و همچنین عضو انجمن نمایش بسیج هنرمندان استان مشغول به فعالیت است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین