کارشناس مسایل نظامی رژیم صهیونیستی:

رژیم صهیونیستی برای مقابله با ایران از نیروهای ویژه استفاده می‌کند

کارشناس مسایل نظامی رژیم صهیونیستی گفت: این رژیم برای مقابله با ایران، عملیات اطلاعاتی، استفاده از نیروهای ویژه و سازمان جاسوسی موساد را مورد تأکید قرار داده است.
کد خبر: ۶۷۸۶۳
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۱ - 27January 2016

رژیم صهیونیستی برای مقابله با ایران از نیروهای ویژه استفاده می‌کند

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، حجتالله بندهعلی کارشناس مسایل نظامی رژیم صهیونیستی در همایش «کنشگری رژیم صهیونیستی در محیط راهبردی جمهوری اسلامی ایران» که در مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی برگزار شد، درباره رهنامه (دکترین) نظامی جدید رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: رهنامه نظامی، اصول اساسی بهکارگیری نیروهای نظامی در شرایط صلح و جنگ جهت تأمین اهداف ملی است؛ که چگونگی شرکت نیروهای نظامی در لشکرکشیها، عملیاتهای عمده، نبردها و درگیریها را بهطور مختصر بیان میکند.

وی افزود: سیاست امنیتی رژیم صهیونیستی دارای خطوط کلی است؛ که عبارتند از ایجاد یک استراتژی بزرگ امنیتی که بر همه چیز سیطره دارد، ایجاد یک ملت مسلح، اصل خودکفایی و تلاش برای دستیابی به فناوریهای جدید و ضرورت وجود روحیه بالا.

بندهعلی ادامه داد: این سیاستها باعث شده تا صهیونیستها همواره به دنبال یک حامی بزرگ خارجی باشند؛ بهطوری که در مراحل اولیه به انگلیس و بعدا به آمریکا تکیه کردند.

این کارشناس اضافه کرد: پس از جنگ ۵۱ روزه نوار غزه در تابستان سال ۲۰۱۴ و عدم موفقیت در این جنگ، کمیتهای در دولت رژیم صهیونیستی تشکیل شد و طی گزارشی، توصیههایی را برای بازسازی اوضاع ارتش اسراییل ارایه کرد؛ که مقامات نظامی این رژیم بهشدت نسبت به آن انتقاد کردند؛ لذا نظامیان اسراییلی مخالف گزارش این کمیته، طرحی را بهعنوان جایگزین ارائه دادند که «طرح گیدئون» نام گرفته است.

وی اظهار داشت: ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۲۲ مرداد ۱۳۹۴ برای نخستین بار سندی را در ۳۳ صفحه تحت عنوان «راهبرد ارتش اسرائیل» منتشر کرد؛ که تحت عنوان رهنامه نظامی «ایزنکوت» معروف شد؛ این سند راهکارهایی را بیان میکند که این رژیم در نظر دارد در طول پنج سال آینده در شرایط کاهش بودجه، نیروهای مسلح خود را بر اساس آن تقویت کند.

این کارشناس مسایل نظامی رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه سند مورد اشاره شامل پنج فصل است، عنوان کرد: چارچوب راهبردی، محیط عملیاتی و راهبردی، استفاده از نیروی نظامی، مفاهیم فرماندهی و ساختار نیروی نظامی اسرائیل، عناوین فصلهای سند راهبرد ارتش رژیم صهیونیستی را شامل میشود.

وی سپس درباره تهدیداتی که رژیم صهیونیستی آنها را متوجه خود میداند، بیان کرد: این رژیم، کشورهایی مانند ایران، لبنان و سوریه (ناتوان و از هم پاشیده) و سازمانهای شبه دولتی مانند حزبالله و حماس را بهعنوان تهدیدی علیه خود میداند.

بندهعلی تصریح کرد: ارتش این رژیم دو مسئله را برای خود بهعنوان خطر اصلی تلقی میکند؛ که یکی ایران است و از آن در قالب کشورهایی که با رژیم صهیونیستی مرز مشترک ندارند، یاد میکند و دیگری خطر تهدید سازمانها و گروههایی است که به حکومت و دولت تبدیل نشدهاند.

وی ادامه داد: در بحث ایران، حمایت ایران از حزبالله و حماس بیشتر مورد تاکید قرار گرفته، تا تهدید هستهای؛ لذا برای مقابله با ایران، عملیات اطلاعاتی، استفاده از نیروهای ویژه و سازمان جاسوسی موساد مورد تاکید قرار گرفته است.

این کارشناس مسایل نظامی رژیم صهیونیستی در پایان به سه موضوعی که رژیم صهیونیستی به دنبال آن است تا در سایه بحران داعش در منطقه آنها را حل و فصل کند، اشاره کرد و افزود: این سه موضوع شامل مبارزه مستمر با حماس، درگیری نظامی با حزبالله و نهایتا پیگیری دیپلماتیک مناقشه با دولت خودگردان فلسطین است.

وی افزود: البته رژیم صهیونیستی قبل از اتخاذ این راهبرد، اقدام به ایجاد زیرساختهای آن، یعنی اتخاذ راهبرد دریایی، فرماندهی در عمق دریای سرخ و فرماندهی در عمق شمال کرده است.

لازم به ذکر است «طرح گیدئون» که مورد تأیید «گادی آیزنکوت» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفته است، به دنبال آمادگی برای جنگ و آموزش در قلب فعالیتهای ارتش رژیم صهیونیستی بوده و همچنین تدارکات کافی از مهمات، سوخت و آمادگی برای طیفی از تقابلهای احتمالی را تضمین میکند.

نظر شما
پربیننده ها