به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، رئیسجمهور امروز دوم مرداد ۱۳۶۳ در دیدار با گروهی از رزمندگان مناطق ٣، ٤ و ٦ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از خواهران عضو بسیج پشتیبانی مناطق جنگی استان تهران، ضمن اشاره به تبلیغات کذب عراق در مورد مبارزه با رژیم صهیونیستی، مواضع ایران را در قبال صلح با متجاوز تشریح کرد.
آیتالله خامنهای در سخنانی در این دیدار، با اشاره به فشارهای مختلف سیاسی و اقتصادی که قدرتهای جهان در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در طول جنگ تحمیلی، بر جمهوری اسلامی ایران وارد آوردهاند قدرت، تصمیم و تواناییهای عمیق و همچنین استقامت، صلابت و فداکاری ملت ایران را عوامل خنثی شدن فشارهای مختلف و تثبیت نظام جمهوری اسلامی برشمرد. وی در زمینه تجاوز نظامی ارتش عراق به ایران و وضعیت کنونی آن گفت: نباید فکر کرد دشمنان انقلاب بیحساب نیروی نظامی عراق را به جان انقلاب انداختند.
نیروی نظامی عراق در تمامی منطقه بهعنوان یک نیروی ممتاز شناختهشده بود، عراقیها به ارتش خود افتخار میکردند و همین ارتش امروز از هراس بچههای حزباللهی، پشت چند کیلومتر مانع، چون سیمخاردار، کانال، وسایل آتشزا، مین و چیزهای دیگر مخفیشده و جرئت نمیکند سر خود را از ترس تیر جانشکاف نیروهای اسلام بیرون بیاورد.
رئیسجمهور همچنین پس از اشاره به ادعاها و تبلیغات نادرستی که راجع بهقصد ارتش عراق برای مقابله با اشغالگری رژیم صهیونیستی مطرح میشود، با بیان اینکه چیزی که ارتش عراق هرگز به فکر آن نیفتاد جنگ با اسرائیل بود، درباره نقش اهداف استعماری و سیاستهای حامی رژیم صهیونیستی در حمله ارتش عراق به ایران افزود:، اما چون همان سیاستها همگی متفقالقول بودند که باید انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی صدمه ببیند ارتش عراق خیلی راحت به جمهوری اسلامی حمله کرد، آنهایی که یک روز هم به صهیونیستها حمله نکردند، نزدیک چهار سال است که پشت مرزهای ما و مدتی در داخل خاک ما مشغول توطئه بودند؛ البته خیلی کشته دادند، خیلی خسته شدهاند، اما به خاطر سوءتدبیر و بیکفایتی سردمداران خود مجبورند در بیابانهای داغ و کوهستانهای سرد بمانند تا وقتیکه خداوند متعال ارادهاش تعلق بگیرد و انشاءالله رزمندگان اسلام یا اسیرشان کنند یا بهکلی با پیروزی نهایی جنگ را تمام کنند.
رئیس شورای عالی دفاع اذعان سیاستمداران حاکم بر دنیا بر تثبیت نظام جمهوری اسلامی در ایران و پشیمانی حامیان و مشوقان تهاجم عراق به ایران را برای اتمام جنگ و برقراری صلح کافی ندانست و برقراری صلح باوجود ادامه حیات رژیم متجاوز را غیرممکن ارزیابی و اظهار کرد: حرف ما این است که بسیار خوب، شما پشیمانید و میخواهید جلوی ضرر را بگیرید، اما پاسخ خسارتهایی که بر ملت ما، انقلاب ما و بر مردم عراق وارد کردید را چه میخواهید بدهید.
ما معتقدیم مادامیکه رژیم کنونی عراق بر سر کار است، همیشه امکان خسارات بیشتری نیز وجود دارد. با دزد که نمیشود صلح کرد، با متجاوز که نمیتوان کنار آمد، دنیا این را تجربه کرده و فهمیده است.... زمان هیتلر آیا با بودن هیتلر و سرپا بودن رژیم نازی هیتلری ممکن بود که صلح در اروپا برقرار باشد؟ بله صلح میشد، اما درصورتیکه همه همسایههای آلمان نازی دستهای خود را بالا میبردند.... رژیم تجاوزگر بدون تجاوز نمیتواند زندگی کند.
الآن نیز اگر کشورهای اسلامی در مقابل اسرائیل متجاوز و غاصب یک تصمیم جدی نگیرند، تجاوز اسرائیل ادامه خواهد داشت.
رئیسجمهور در ادامه در مورد راهحل صحیح مقابله با تجاوزگری گفت: ما میگوییم متجاوزی که در یک منطقه پیدا شد، چون میکروبی است که هرچه بماند ترشح تجاوز خواهد کرد و اگر یکجا نتوان آن را از بین برد، حتی یکی از آنها تولیدمثل و فساد خواهد کرد.
دنیا این را در مورد آلمان نازی قبول کرد ... هیتلر و رژیمش از بین رفت، جنایتکارانی که با هیتلر همکاری کرده بودند هم محاکمه شدند.... امروز ما همان حرف را با رژیم صدام میزنیم، آیا صدام تجاوز کرده است یا نه؟
چه کسی است که بتواند امروز تجاوزگری رژیم عراق را قبول نکند، حال که او تجاوز کرده است با چه منطقی میتوان قبول کرد که متجاوز جنایات خود را بکند تا وقتیکه دیگر قادر به کاری نیست، آنوقت بگوییم صلح و صفا خوب است؛ پس جنایاتی که قبلاً کرده بود چه میشود؟
آیتالله خامنهای سپس بار دیگر بر موضع جمهوری اسلامی در قبال رژیم تجاوزگر بعثی عراق تأکید کرد و افزود: متجاوز و رژیمی که زبانش زبان تجاوز است ... و دو ملت و دو کشور را درگیر جنگ میکند چنین رژیمی قابلتحمل نیست.
ما رژیم صدام را نمیتوانیم تحملکنیم. ما مجازات صدام و عاملین جنگ را یکی از واجبترین فرائضی میدانیم که بر دوش خودمان و بقیه دولتهای منطقه است.
رئیسجمهور در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به روحیه ایثار، فداکاری و استقامت ملت ایران و ضمن تجلیل از فداکاری خانوادههای شهدا، قدرت ایمان را عامل اصلی پیروزی ملت ایران در زمینههای مختلف بهویژه جنگ تحمیلی معرفی کرد.
منبع:
یعقوب نعمتی وروجنی، حجتالله کریمی، روزشمار جنگ ایران و عراق: رکود در جبهه، تحرک در دیپلماسی، (کتاب سی و دوم)، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، تهران ۱۳۹۸، صص ۲۷۶، ۲۷۷، ۲۷۸
انتهای پیام/ 112