به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ایلام، «روحالله شنبهای» در سال ۱۹ دی ۱۳۳۶ در خانوادهای مذهبی در ایلام دیده به جهان گشود. تحصیلات خویش را در شهرهای ایلام و کرمانشاه با موفقیت به پایان رساند در سنین نوجوانی از آگاهی مذهبی و سیاسی بالایی بر خوردار بود که این به دلیل رشد و نمو در خانوادهای مومن و مسلمان بود.
«شنبهای» در ابعاد اخلاقی و رفتاری انسانی وارسته، فهیم، مردم دار، حامی مظلومین و ناصحی دلسوز برای خانواده و فامیل بود. به کتاب، مطالعه و ادامه تحصیلات عالی علاقهای وافر داشت پر تحرک و فعال بود، به بزرگترها احترام میگذاشت و نسبت به کوچکترها نظر ویژه داشت.
«روح الله» در اوج راهپیماییها و تظاهرات قبل از پیروزی انقلاب از عناصر فعال و موثر نهضت آزادی بخش امام خمینی در «ایلام» به شمار میرفت که با به کارگیری فنون و مهارتهای ویژه در سازماندهی و تشکل مبارزین نقش اساسیای را ایفا کرد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی با «کمیته انقلاب اسلامی» (سابق) همکاری گستردهای را آغاز و در حساسترین و بحرانیترین مناطق استان ایلام حضور تعیین کننده پیدا میکرد.
وی به محض شنیدن فرمان امام (ره) از رادیو، در مورد خاتمه دادن غائله «پاوه» و سرکوب اشرار و باز گرداندن امنیت به «کردستان»؛ عاشقانه راهی مناطق درگیری با ضد انقلاب شد و به عضویت سپاه در آمد و به دلیل لیاقت و شایستگی کم نظیر علاو بر عضویت در شورای فرماندهی سپاه ایلام به فرماندهی اطلاعات و عملیات این سپاه نیز منصوب شد.
«شنبهای» در طول تمامی دوران پس از پیروزی تا لحظه شهادت لحظهای نیاسود و با شروع جنگ نابرابر و تحمیلی عراق علیه ایران اسلامی در شرایطی که نیروهای سپاه از کمترین امکانات و تجهیزات نظامی بر خوردار بودند، با همرزمانش دلیرانه راه پیشروی دشمن تا بن دندان مسلح را سد کرد.
«روح الله شنبهای» سرانجام در روز پنجشنبه ۱۳۵۹/۶/۲۰ در منطقه مرزی «بهرام آباد» در شهر «مهران» به شهادت رسید.
فرازی از وصیتنامه روح الله شنبهای:
به خدا راهم را تشخیص داده ام و خدا را دیدهام و هدف و مقصد را شناختهام و دشمن را نیز به عیان دیدهام؛ پس چرا بر این مرکب خوش بختی که گاهی میباشد، به سوی الله به پیش نتازم و قلب دشمنان حق و حقیقت را آماج گلولههایم قرار ندهم و در این راه به نوشیدن شربت شهادت، چون دیگر برادرانم نایل نگردم؟»
انتهای پیام/