به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس، امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه) در بندرعباس ضمن تبریک ۱۷ مرداد ماه روز خبرنگار، به کار سخت و خطرناک خبرنگاران در عرصه رسانه که حتی بسیاری هم در این راه به آسیب دیده و یا به شهادت میرسند، اشاره کرد و اظهار داشت: کار رسانه، در واقع کار زینبی است و حتی در بسیاری از مسائل اگر این رسانهها نبودند، هیچکس از رویدادها و مسائلی که در طول تاریخ رخ داده و یا امروز شاهد آن هستیم، باخبر نمیشد.
سرلشکر موسوی ادامه داد: موارد متعددی از آسیب دیدگیها، مصدومیتها و شهادتها را در عرصه رسانه شاهد بودیم که برجستهترین و معروفترینشان، آنجایی است که تعدادی از اصحاب رسانه به همراه سایر نیروهای مسلح (هوایی، پدافند، دریایی و سازمان عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات) باهم و در کنار هم در آذرماه سال ۱۳۸۴ به شهادت رسیدند.
وی افزود: در این ماههای اخیر نیز شاهد هستیم که در کنار همه اعمال جنایتکارانهای که رژیم نحس صهیونیستی با حمایت آمریکای جنایتکار و دولتهای غربی انجام میدهد، یکی از این موارد به شهادت رساندن خبرنگاران است؛ که تخمین زده شده بیش از ۱۷۰ خبرنگار در همین چند ماه اخیر در غزه و در حین ماموریت خبرنگاری جان خود را از دست داده و به شهادت رسیده اند.
فرمانده کل ارتش عنوان کرد: خبرنگاران در شرایطی که آموزشهای دفاعی را ندیدهاند، پا به پای سربازان و نظامیان در میدان خطرناک جنگ و دفاع هستند که تبلور مسئولیت سلحشورانه و دغدغه آنان برای انتقال واقعیت است.
سرلشکر موسوی در ادامه ضمن تسلیت شهادت «اسماعیل هنیه» که به دست جنایتکاران صهیونیستی ترور شد،گفت: روز گذشته به جای ایشان یک شخصیت خاص دیگری از مجاهدان بزرگ این دوران معاصر به نام «یحیی السنوار» منصوب شد که این انتخاب نشان میدهد مبارزان فلسطینی و حماس چه راهی را میخواهند ادامه دهند تا در این راه، رژیم صهیونیستی هیچ امیدی به آینده خودش نداشته باشد و انشاءالله اضمحلال رژیم را خواهیم دید.
وی با اشاره به اینکه موفقیت بدون مجاهدت و ایثار به دست نمیآید، تصریح کرد: رژیم صهیونیستی به زودی پاسخ قوی و قطعی را دریافت خواهد کرد و در آن هیچ شک و تردیدی وجود ندارد؛ همه اینها نشان میدهد وقتی که یک باند جنایتکاری که به هیچ قانونی پایبند نیست، بی مهابا و بیشرمانه اینچنین اعمال سخیفی را که خلاف همه قوانین و معارضات و باورها و آداب و رسوم است، انجام میدهند؛ این صریح و روشن است که آنها خودشان هم سرعت سقوط خودشان را به خوبی دریافتهاند و با این کارها میخواهند خودشان را از باتلاق نجات دهند که قطعاً اینچنین نخواهد شد.
فرمانده کل ارتش در ادامه با اشاره به راهاندازی بیمارستان فوق تخصصی نیروهای مسلح جنوب کشور در بندرعباس گفت: موضوع بهداشت و درمان امروز جزو نیازهای اولیه جوامع محسوب میشود و در بین ما نظامیان نیز یکی از ارکان اصلی توان رزمی است؛ چرا که هیچکس مستاصل تر، نیازمندتر و درماندهتر از شخص بیمار و دردمند نیست.
سرلشکر موسوی یادآور شد: افرادی که با نیت مردم دوستی و با نیت خیر این راه را رفتند و در بخشهای مختلف حرفه بهداشت و درمان، متخصص، ماهر و توانمند شدند و اکنون به مردم خدمت میکنند بسیار ارزشمند و شایسته قدردانی و تشویق هستند.
وی بیان کرد: این برکت به برکت آموزههای دینی، برکت انقلاب اسلامی و برکت نظام جمهوری اسلامی است که این فرصتهای اینچنینی فراهم شده تا انسانها بتوانند به اندازه ظرفیت و توانایی که دارند در این دنیا برای خودشان اندوخته جمع کنند تا زمانی که در پیشگاه الهی مشهور میشوند دستشان از لوازم دنیایی پر باشد.
فرمانده کل ارتش تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در سالههای اخیر بیان کردند که ارتش از مردم، با مردم، برای مردم و در خدمت اهداف مردم است؛ این فکر را در ارتش رایج کنید که اکنون رایج شده است؛ یعنی هرجایی که در بخشهای مختلف ارتش میروید میبینید که این روحیه را دارند و خودشان عمل میکنند؛ یکی از برجستهترین کارها، ساخت یک مرکز مجهز و پیشرفته در مناطق دورافتاده و محروم برای ارائه خدمت بهداشتی و درمانی به مردم و به همه کارکنان نیروهای مسلح و بهخصوص خانواده هایشان بوده که کار ارزشمندی است.
سرلشکر موسوی با اشاره به اینکه نخستین بیمارستان فوق تخصصی نیروهای مسلح جنوب کشور در کنارک راهاندازی شد، گفت: دومین بیمارستان ارتش در بندرعباس راهاندازی شده و بیصبرانه منتظریم که همین جلسه شکرگزاری را بزودی در جاسک داشته باشیم؛ چرا که منطقهای مهم و راهبردی بوده و لازم است بیمارستانی با تجهیزات کامل و بهروز و دقیق داشته باشد، اما مهمترین اصل، تأمین نیروی ماهر و متخصص است.
انتهای پیام/ 271