به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، سیدمحسن موسویبلده، استاد و پیشکوت قرآنی، متولد 1332 در تهران ـ محله پامنار که آغاز انس خود با قرآن را دوران خردسالی خود میداند سالهای سال در جلسات استاد محمدتقی مروت شرکت کرده و خود را شاگرد استاد مروت و استاد مروت را استاد ثابت خود میداند.
موسویبلده که جلسه قرآن خود را از سال 50 و در 18 سالگی با پیشنهاد استاد مروت برگزار و آموزش قرآن را از همان سالها آغاز کرد از سال 53 به داوری در مسابقات قرآن پرداخت و در سال 53 برای نخستین بار داور مسابقات قرآن اوقاف شد و در کنار استاد مروت، مرحوم استاد مولایی و چند نفر از اساتید مصری به داوری مسابقات قرآن آن سال پرداخت.
جلسه قرآن استاد موسویبلده که از سال 50 آغاز شده بود در سالهای انقلاب و زمانی که تظاهرات و حرکتهای مردمی اوج گرفت تعطیل شد و به گفته این پیشکسوت قرآنی، جلسه قرآن وی که در سالهای انقلاب تعطیل شده بود چند ماه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مجددا از سر گرفته شد و در دارتحفیظ القرآن الکریم ادامه پیدا کرد.
سیدمحسن موسویبلده که داوری در مسابقات قرآن را از سال 57 آغاز کرده است درباره حال و هوای فعالیتهای قرآنی قبل و بعد از انقلاب اسلامی میگوید: سال 57 بود که رضاشاه به مناسبت صدمین سالگرد تولد رضاشاه یک مسابقه سراسری قرآن برگزار کرد و این مسابقات نیز از تلویزیون پخش شد.
وی با بیان اینکه اواخر سال 56 بود که جامعه قرآنی آن زمان که شامل اساتید و قرآنآموزان میشدند مسابقه قرآن رژیم طاغوت که در مسجد شهید مطهری برگزار میشد را تحریم کردند و فقط چند نفر از قاریان شرکت کردند و عموم قاریان این مسابقه را تحریم کردند و ما نیز این مسابقه را تحریم کردیم.
موسویبلده عنوان میکند: مسابقه قرآنی که از سوی رضاشاه برگزار شد برایش خیلی مهم بود و به همین دلیل جایزه 100 هزار تومانی که در آن زمان مبلغ قابل توجهی بود را برای این مسابقات در نظر گرفت اما با این حال این مسابقات از سوی عموم قاریان تحریم شد.
وی در ادامه میگوید: سال 57 که اوج انقلاب بود به همت استاد خدامحسینی یک مسابقه مردمی در مسجد لالهزار ـ محل فعالیتهای قرآنی استاد مولایی که صندوق اندوخته نیکان هم در آنجا بود برگزار شد و تمامی قاریانی که مسابقه قرآن رژیم طاغوت را تحریم کرده بودند در این مسابقه مردمی شرکت کردند و بنده به همراه مرحوم استاد مولایی، استاد سادات فاطمی و ... به عنوان داور در این مسابقات حضور داشتیم.
وی ادامه میدهد: مسابقه قرآن مردمی که در سال 57 و در فاصله کوتاهی از مسابقات قرآن طاغوت بود با شعار «با ظالمین همکاری نکنیم» برگزار شد.
این استاد و پیشکسوت قرآنی عنوان میکند: هرچند که در سالهای انقلاب و تظاهرات مردمی، جلسات قرآن کمکم تعطیل شده بود اما پس از انقلاب اسلامی این جلسات یکی پس از دیگری آغاز شد و جلسه قرآن من نیز از سال 59 از سر گرفته شد.
منبع:ایکنا