توقف آلومینیوم در هفته دوم لیگ برتر
تیم فوتبال آلومینیوم اراک در هفته دوم رقابتهای لیگ برتر در دقیقه آخر مقابل نساجی مازندران متوقف شد.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از اراک، تیمهای آلومینیوم اراک و نساجی مازندران در چارچوب دیدارهای هفته دوم لیگ برتر فوتبال از ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه امام خمینی رحمتالله اراک به مصاف هم رفتند که دیدار با تساوی یک - یک به پایان رسید.
در این دیدار، عارف حاجیعیدی در دقیقه ۴۲ موفق شد برای آلومینیوم اراک گل بزند و محمد عباسزاده در دقیقه ۵+۹۰ گل تساوی نساجی مازندران را زد تا کابوس دقیقه آخر بار دیگر گریبان شاگردان حسینی را بگیرد.
با این تساوی تیم فوتبال آلومینیوم اراک همچنان با ۲ امتیاز، در جدول لیگ برتر شکستناپذیر باقی ماند و رتبه هشتم را به صورت موقت تصاحب کرد و تیم فوتبال نساجی مازندران هم با فرار از شکست در دومین بازی فصل خود، اولین امتیاز فصل را به دست آورد و در رده یازدهم جدول قرار گرفت.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


