به گزارش دفاعپرس از کرمان، سردار «حسین معروفی» معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین شامگاه سهشنبه در یادواره شهدای کربلای ۵ عاقبت بهخیری را سخت دانست و اظهار داشت: شهید حاج قاسم سلیمانی بعد از جنگ ۳۲ سال هر که را دید قسم داد که از خدا بخواه که من عاقبت بخیر شوم.
وی ادامه داد: هرکس در هر کجای کشور به دنبال حفظ و ترویج مقاومت، جهاد و شهادت باشد، خودمان را به آنجا میرسانیم و از آنها تجلیل میکنیم.
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: عملیات کربلای ۴ در تاریخ ۳/۱۰/ ۱۳۶۵ انجام شد، اما موفق به فتح نشد؛ لشکری که نزدیک چهار ماه برای عملیات مهیا شده بود. عدم فتح، سخت بود.
معروفی ادامه داد: خبر به امام خمینی (ره) رسید. غروب سوم که جبهه متزلزل شده و فرماندهان نگران بودند، امام (ره) پیغام دادند به فرزندان من بگویید شما به دنبال پیروزی نباشید، بلکه به دنبال انجام تکلیف و رسالت باشید؛ این پیام روحیه جبهه اسلام را برگرداند و این نقش امام (ره) در حل بحران بود.
وی افزود: ۱۶ روز بعد از آن یعنی ۱۳۶۵/۱۰/۱۹ عملیات بزرگ کربلای ۵ که سرنوشت جنگ را عوض کرد، انجام شد.
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین افزود: در آن عملیات، لشکر ثارالله در دو مرحله یکی عبور از کانال پرورش ماهی و تثبیت آن در ۱۲ روز و در مرحله بعد در نهر جاسم، بیشترین نقش را ایفا کرد.
معروفی با تاکید بر اینکه همه جنگ مردمداری و مردمنوازی بود، توضیح داد: جنگ در هشت سال دفاع مقدس در کانال پرورش ماهی جنگ تن به تن نبود، بلکه جنگ تن با تانک بود و ۱۲ روز بچههای لشکر ثارالله در مقابل همه لشکر زرهی و توان دشمن ایستادند.
وی اظهار کرد: به واقع همه اسلام در برابر همه کفر ایستاد و ثارالله تاریخساز شد و فرماندهاش «حاج قاسم» حبیب همه بود.
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: دشمن بسیار سرسخت بود و سرسختانه میجنگید و ما در نهر جاسم شیعه تنوری را با چشم سر دیدیم؛ اما امروز فرماندهان جنگ و بچههای دفاع مقدس، فرزندان شهدا باید برای حقانیت خودشان قسم بخورند تا باور شوند و این درد جامعه اسلامی است.
معروفی با اشاره به اینکه ما هیچکدام از شهدا را نتوانستیم خوب معرفی کنیم، تشریح کرد: اولین خروجی جنگ، خود دفاع مقدس است. امسال اصرار دارم در سراسر کشور دفاع مقدس را تبیین کنیم.
وی عنوان کرد: متاسفانه از جبهه و جنگ آنگونه که باید نگفتیم؛ کم گفتیم و از طرفی دیگران بد گفتند و تحریف کردند.
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین تشریح کرد: دومین خروجی هشت سال جنگیدن، معنویت در دفاع مقدس است؛ معنویت نظام تربیتی، اهلبیتی در دفاع مقدس است. ورودی دفاع مقدس معراج نبود، حزبالله نبود، بلکه خروجی آن حزبالله بود.
معروفی ادامه داد: امام (ره) جنگ را کارخانه انسانسازی و دانشگاه کرد که فارغالتحصیلانش شهدا و ایثارگران و جانبازان بودند و در کربلای ۵ با نظام معرفتی اهلبیت عاشورا تکرار شد.
وی سومین خروجی دفاع مقدس را ایمنسازی دانست و گفت: خروجی آن امروز در زمین، هوا و دریا بر دشمن مسدود شده است.
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: ذرهای از ایمنسازی را در «وعده صادق» دیدیم که وعده بعدی با حکمت انجام خواهد شد و این بازدارندگی بزرگ ملت ایران است.
معروفی بیان کرد: مدیریت انقلابی و جهادی مولود دفاع مقدس است. انقلابی یعنی غیرمحافظهکار و پیشبرنده و رفع موانع ملت، سیاسیکار نبودن، جامعالاطراف بودن و اینها از خصوصیات شهید حاج قاسم است.
وی شرط مدیریت جهادی را عبور از خود دانست و توضیح داد: نباید به دنبال دیده شدن باشیم. انقلابی فکر کردن و انقلابی عمل کردن از ویژگیهای بارز مدیریت در دفاع مقدس و ناموسپرستی از خروجیهای جنگ بود.
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین عنوان کرد: در جنگ نابرابر همه اشرار عالم بعد از جنگ جهانی دوم دور یک میز نشستند و علیه ملت تنها و انقلاب نوپا حرکت کردند؛ ۱۸۸ هزار شهید دادیم، اما اجازه ندادیم پای نحس بیگانه به سرزمین مقدس ما و دست نحس او به دامان پاک ناموس ایرانی برسد.
معروفی با تاکید بر اینکه شهدا شعار «زن، زندگی، آزادی» را تفسیر کردند، تشریح کرد: قطعنامه ۵۹۸ خروجی عملیات کربلای ۵ است، تنها قطعنامهای حق و حقوق ایران در آن آمده است.
وی در پایان عنوان کرد: مکتب حاج قاسم که در کرمان پایهگذاری شده است، میتواند به دنیا صادر شود.
انتهای پیام/