نماینده ولی فقیه در مازندران تأکید کرد؛

لزوم برنامه ریزی دستگاه‌های بیمه‌گذار برای پیری جمعیت و کمبود جوانی

آیت الله «محمدی لائینی» گفت: برای مسئله جمعیت حتما باید برنامه‌ریزی کنیم، پیری جمعیت و کمبود جوانی مشکلی است که همه دستگاه‌های بیمه‌گذار دیر یا زود به سمت این مشکل خواهند رفت.
کد خبر: ۶۸۹۵۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۷ - 08September 2024

همه دستگاه‌های بیمه‌گذار باید برای پیری جمعیت و کمبود جوانی برنامه‌ریزی داشته باشندبه گزارش دفاع‌پرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز در دیدار «سید حجت کاظمی» مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد کشور، با اشاره به پیش رو بودن سالروز خجسته میلاد پیامبر اکرم (ص)، امام صادق (ع) و هفته وحدت که از دستاورد‌های انقلاب اسلامی برای تقریب و تالیف بین مذاهب شیعه و سنی از ۱۲ تا هفدهم ماه ربیع، اظهار داشت: سیاست‌های راهبردی نظام اسلامی بر تالیف و تقریب ادیان، مذاهب، اقوام، نژاد‌ها و زبان‌های گوناگونی است که در جامعه وجود دارد، برخلاف سیاست‌های شیطانی که براساس تفرقه و جنگ ادیان است.

وی افزود: بر همین اساس تمام مسئولان، احزاب و تشکل‌ها باید در راستای الفت و وحدت حرکت کنند، اینکه وفاق ملی حاکم باشد، آن‌قدر جامعه به رشد فرهنگی و تربیتی رسیده باشد که نقاط مشترک که گاه ممکن است بسیار بیشتر از آن موارد اختلاف باشد آن را فدای این اختلاف کم نکند.

آیت الله محمدی لائینی با بیان اینکه وجه اشتراک ما با مذاهب چهارگانه اهل سنت خیلی بیشتر از موارد اختلاف ماست، عنوان کرد: اما شیاطین و سیاست‌های شیطانی که برخی از کشور‌ها در پیش گرفتند و استکباری سعی می‌کند اینها را روبروی هم قرار دهد.

نماینده ولی فقیه در مازندران یادآور شد: همه ما دارای وظایف فرهنگی و تربیتی هم هستیم، صندوق فولاد نمی‌تواند بگوید که من یک صندوق بیمه‌گذار تخصصی خودم را دارم و کاری به این مسائل ندارم، وحدت و وفاق یک سرمایه اجتماعی است که همه از آن سود می‌بریم و کمبود‌ها نیز مضر است باید همه دستگا‌ه‌های اجرایی یک الی دو درصد از بودجه خود را صرف مسائل فرهنگی کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: هر برنامه‌ای باید پیوست فرهنگی و عدالت داشته باشد، اصل عدالت و رشد فرهنگی است که اگر باشد همه اینها هم حل می‌شود، بنابراین حتما با این نگاه باید مدیریت شود که این صندوق در راستای مسائل نظری، فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی و تربیتی اسلام در جامعه سهیم باشد.

این مسئول گفت: صندوق فولاد در بخش درمان که در مازندران بیش از هفت هزار نفر جامعه دارد، اگر شما درمان مستقیم داشته باشید در سه نقطه سه درمانگاه را یا بسازید یا قراردادی برای درمان بیماران منعقد کنید، یا با چند تن از پزشکان یا داروخانه‌ها توافق کنید.

وی ادامه داد: در پروسه درمان بیماران از مسئله پول خارج از تعرفه و ضابطه گرفتن و یا بیخود خرج‌تراشی کردن اجتناب کنید که این یک مسئله عمومی است و برای حلش باید راهکار‌هایی تدبیر شود.

آیت الله محمدی لائینی تاکید کرد: شما برای نجات صندوق خودتان چند راهکار در قالب بیان مسئله داشتید، نیاز است با مجلس و معاونت‌های پارلمانی دستگاه‌ها در میان گذاشته شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران اضافه کرد: برای مسئله جمعیت حتما باید برنامه‌ریزی کنیم، پیری جمعیت و کمبود جوانی مشکلی است که همه دستگاه‌های بیمه‌گذار دیر یا زود به سمت این مشکل خواهند رفت، اینجاست که همه آنها به اندازه خودشان باید گام بردارند به اندازه خودشان در دادن مشوق‌ها برای افزایش نرخ ازدواج و زاد و ولد سهیم و شریک باشند، چون پیری جمعیت ام المصائب هست، استان مازندران نیز جزو سه چهار استان آخر جدول است.

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: مدیریت مجموعه از نظر تشریفات، تجملات، هزینه‌ها، اضافه‌سفر‌ها و موارد دیگر باید مراقبت کند، فساد همه جا است، خدا کند آنی که فاسد است در راس امور قرار نگیرد.

این مسئول با بیان اینکه در صندوق محدود ۸۰ هزار نفری کشوری که نسبت به تامین اجتماعی خیلی کوچکتر است مسائل مازاد و ریخت‌وپاش آسیب می‌زند، بر اسراف‌کاری‌ها، ساخت و ساز‌های غیرضروری، جلوگیری از روند ساختمان افزایی و افزایش روند فعالیت جهادی که برعکس شده، کاهش عرض و طول دستگاه‌ها و جلوگیری از ریخت‌وپاش، کم کردن تزئینات و تجملات تاکید کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار