به گزارش خبرنگار جامعه دفاعپرس، «حسن ابوالقاسمی» فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ظهر امروز (دوشنبه) در نشست خبری همایش درس آموختههای کرونا اظهار داشت: این ویروس وقتی پدیدار شد شگفتیهایی در جامعه پزشکی ایجاد کرد زیرا این ویروسی بود که برای مردم و جامعه پزشکی ناشناخته بود. به عبارت دیگر مردم و جامعه پزشکی از نوع رفتار ویروس بیاطلاع بودند ولی به تدریج این اطلاعات در سطح دست اندرکاران سلامت بالا رفت و کار به جایی رسید که در کشور ما مراکز مختلفی شروع به تولید واکسن کردند و بیش از شش پایگاه تولید واکسن در کشور ایجاد شد.
وی با بیان اینکه یکی از این مراکز دانشگاه بقیه الله بود که یکی از با کیفیتترین و بیعارضهترین واکسنهای کرونا را تولید کرد، افزود: دانشگاه بقیه الله دستاوردهای خیلی خوبی از بابت تحقیقاتی که در زمینه درمانکرونا انجام داده بود به دست آورد. به عنوان مثال پروژه پلاسما درمانی را بعد از چینیها در بیمارستان بقیه الله شروع کردیم و نتایج خوبی هم از این بابت گرفتیم زیرا افرادی با این روش درمانی نجات پیدا کردند.
ابوالقاسمی ادامه داد: زمانیبه موضوع پلاسما درمانی ورود کردیم که در درمان کرونا دارویی وجود نداشت؛ آن زمان چینیها یک ماه جلوتر از ما این روش درمانی را انجام داده بودند و نتایج مطالعه آنها هم تا حدودی منتشر شده بود لذا این کار را شروع کردیم ولی مسئولان ستاد ملی کرونا مقداری در توقف این روش درمانی عجله کردند و این باعث شد که تزریق پلاسما فروکش کند و بیماران به سمت استفاده از داروها سوق یابند.
وی تاکید کرد: در حالی که پلاسما درمانی بسیار ارزان بود و با قیمت کم میتوانست خیلی از بیماران کرونایی را نجات بدهد؛ در این رابطه کشورهای دیگری این را انجام دادند از جمله در آمریکا که بعد از ما با انجام این روش دهها نفر درمان شدند.
فرمانده دانشگاه بقیه الله اضافه کرد: در جریان داروهایی که وارد شد تحقیقات وسیعی در دانشگاه صورت گرفت؛ به طوری که بیشتر از ۸۰۰ مقاله فقط توسط این دانشگاه صورت گرفت و اگر سایر دانشگاهها را هم لحاظ کنیم به ۱۰ هزار مقاله میرسد. البته برای این همایش که پنجم و ششم مهر در سالن همایش های رازی تهران برگزار خواهد شد، بیش از ۹۰۰ مقاله دریافت کردیم.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه همایش به صورت ملی برگزار میشود، ادامه داد: دانشگاه بقیه الله توانست واکسن کرونا را تولید کند و بعد از این نیز چنانچه درخواست ساخت هر نوع واکسنی را از سوی وزارت بهداشت دریافت کند، می تواند تولید کند. ما همان موقع به این نتیجه رسیدیم که در هنگام فراگیری بیماری تنفسی مثل کرونا ضدعفونی کردن خیابانها اشتباه است و این اشتباهی بود که در روزهای اول همهگیری کرونا در کشور انجام شد.
ابوالقاسمی با بیان اینکه باید در بهداشت سرمایه گذاری بیشتری بکنیم، اضافه کرد: ساخت واکسن کرونا آن هم طی مدت یکسال و نیم که به طور طبیعی ۱۰ سال ساخت آن زمان میبرد نشان میدهد مخصوصا در شرایط بحرانی نباید به دیگران وابسته باشیم. به همین دلیل میبایست روی توانایی دانشمندان کشورمان حساب کنیم. در آن شرایط بحرانی دیدید که آمریکاییها واکسن فایزر را تا به مردم خودشان تزریق نکردند حتی به اروپاییها هم ندادند؛ حتی هندوستان هم که پول واکسن را به طور کامل ازکشورمان دریافت کرده بود تا زمانی که مردم کشورش را واکسینه نکرد، واکسنهای خریداری شده را تحویل نداد.
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله سپس به اقدام رژیم صهیونیستی در آلوده کردن پیجرها و منفجر کردن آنها همعنوان کرد: این اقدام رژیم صهیونیستی نشان داد سران این رژیم برای عبور از خطوط قرمز حقوق بشر و کنوانسیون های بین المللی از قدرتهای بزرگ دنیا مجوز گرفته تا هر کاری دلش میخواد انجام دهد. بنابراین وقتی مواد منفجره را در این وسایل ارتباطی قرار میدهد و چه دلیلی دارد که در حوزه بیولوژیک هم این کار را نکند. رژیم اشغالگر قدس دیگر ابایی از این ندارد که داروها را آلوده کند یا روی پروندههای بیولوژیک کار کند، زیرا در موضوع پیجرها چنین کاری را انجام داد و مجامع جهانی هم کار خاصی علیه این رژیم انجام ندادند.
وی تاکید کرد: کشورهای دنیا باید کاری کنند تا از وسایلی که در اختیار مردم قرار دارد چه وسیله الکترونیک، چه دارو و چه مواد غذایی به عنوان هدف تروریستی استفاده نشود؛ البته یک سری پیمانهای جهانی در این زمینه داریم که نباید از وسایل در اختیار مردم برای کار تروریستی استفاده شود ولی شما دیدید که آنها بچههای بیگناه را هم با این روش ترور کردند.
وی در ادامه اظهار داشت: بنابراین با روشی که رژیم صهیونیستی دنبال میکند آلوده کردن داروهای بیولوژیک هم بالقوه امکانپذیر است و باید همه دنیا بشینند روی این موضوع فکر کنند که چطور میشود از انجام چنین کارهای وحشیانهای جلوگیری کرد.
فرمانده دانشگاه بقیه الله خاطرنشان کرد: قوانین باید به گونه ای باشد که اگر رژیم صهیونیستی بخواهد از این ویروسها به عنوان عامل بیولوژیک استفاده کند نباید دست آنها برای انجام چنین عملی باز باشد چون ممکن است دنیا را به آتش بکشند.
انتهای پیام/ ۲۳۱