نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان تاکید کرد؛

لزوم ترویج فرهنگ حسنه وقف در جامعه

آیت‌الله «فلاحتی» بر لزوم ترویج فرهنگ سنت حسنه وقف در جامعه تاکید کرد و گفت: هنوز عده زیادی از مردم از احکام و برکات وقف اطلاع کافی ندارند.
کد خبر: ۶۹۳۱۲۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۱ - 23September 2024

لزوم ترویج فرهنگ حسنه وقف در جامعهبه گزارش دفاع‌پرس از رشت، آیت‌الله «رسول فلاحتی» نماینده ولی‌فقیه در گیلان امروز در دیدار با مدیرکل و جمعی از معاونان اوقاف و امور خیریه استان با تبریک فرا رسیدن هفته وقف بر ضرورت ترویج فرهنگ سنت حسنه وقف در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: وقف میراث ماندگار است.

وی با اشاره به اینکه هنوز عده زیادی از مردم از احکام و برکات وقف اطلاع کافی ندارند افزود: پیرامون عمل به نیات واقفین و عدم تصرف دیگران در اموال وقف شده، مهمترین رسالت سازمان اوقاف و امور خیریه حفظ و صیانت از اموال موقوفی است.

آیت‌الله فلاحتی آثار و برکات وقف در اسلام را برشمرد و بیان داشت: وقف کردن مایه آرامش واقف می‌شود، زیرا در وقف امنیت فردی برای واقف و امنیت اجتماعی برای اموال وقف شده (موقوف علیهم ها) به وجود می‌آید.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه خیرات و برکات وقف همواره به واقف می‌رسد افزود: متولیان وقف بیشتر در معرض آسیب قرار دارند، زیرا باید به درستی به نیات واقف عمل کنند.

وی با تاکید بر لزوم نظارت دقیق بر تمام بخش‌های وقف از سوی مسئولان، عنوان کرد: باید بر عملکرد کارگزاران حوزه وقف و نیز اجرای درست نیات واقفان نظارت شود و آگاه‌سازی مردم نسبت به احکام وقف هم اقدامی موثر در راستای اصلاح امور است.

آیت‌الله فلاحتی سنت وقف را یکی از تعالیم ارزشمند مکتب اسلام دانست و بیان داشت: با گسترش فرهنگ وقف در جامعه، بستر مناسبی برای رشد ارزش‌های معنوی و الهی ایجاد می‌شود و لذا اسلام بر سنت حسنه وقف به عنوان یکی اهرم‌های مؤثر اعتقادی و فرهنگی برای جبران نیاز‌های مادی و معنوی جامعه تاکید کرده است.

این مسئول وقف را دارای حیطه گسترده‌ای از فعالیت و اقدامات دانست و گفت: وقف تا جایی که به درستی هدایت شود، به بسیاری از نیاز‌ها پاسخ می‌دهد و هیچگاه جامعه انسانی با کمبود‌های اقتصادی، اجتماعی، آموزشی و فرهنگی رو به رو نخواهد شد.

وی تجلی روحیه انفاق، ایثار، فداکاری و نیکوکاری در قالب سنت حسنه وقف را یکی از مهم‌ترین راه‌های رسیدن به جایگاه مطلوب تمدن اسلامی خواند و ادامه داد: وقف، سرمایه‌گذاری برای رفع نیاز‌های پایدار عام‌المنفعه است.

آیت‌الله فلاحتی، افزایش سطح اشتغال را از جمله کارکرد‌های وقف معرفی کرد و متذکر شد: کارآفرینی و ایجاد اشتغال از بزرگترین دغدغه‌های جوامع انسانی است و با وقف می‌توان به این نیاز‌های جامعه نیز پاسخ داد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار