به گزارش دفاعپرس از قم، حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی در یادواره مبلغان مجاهد و نکوداشت اسوههای جهاد و تبلیغ در سالن همایش غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اظهار داشت: وجود اسرایی از ۲۳ کشور در دوران دفاع مقدس نشان از حمایت و پشتیبانی گسترده کشورهای اسلامی و غربی از رژیم بعث بود.
وی گفت: در دفاع مقدس دشمن در همه ابعاد لجستیکی، نظامی، نیرو، قدرت نظامی، آمادگی رزمی، پیشتیبانی و... بر ایران برتری داشت.
حجت الاسلام ذوالنوری ادامه داد:، اما رزمندگان اسلام در معنویت، تقوا، ایمان، شجاعت، ایثار، از خودگذشتگی، اعتقاد به مسائل ارزشی و الهی پیشتاز بودند و توانستند حماسههای زیادی را خلق کنند که از نظر از استاندارد نظامی آن زمان قابل فهم نبود.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقشهای ۸ گانه روحانیت در دفاع مقدس، بیان کرد: روحانیت نقش مهمی در مدیریت و فرماندهی جنگ هشت ساله از سطوح بالا تا لایههای میانی و پایینی، محورهای تبلیغی و همچنین نیروهای عملیاتی و خدماتی داشت و مهمترین این نقشها تقویت، ترویج و تحکیم مبانی دینی و معنویت بود.
وی افزود: دشمن در آن زمان همه نوع امکانات داشت جز فقه و درایت دینی، اخلاص، از خودگذشتگی، ایثار و در آن دوران علما و مرجعیت شیعه سبب تقویت این موارد شدند.
فرمانده دوران دفاع مقدس تصریح کرد: آن چیزی که محاسبات دشمن را به هم زد، پایگاهی، چون ولایت فقیه و مرجعیت شیعه به رهبری امام راحل بود.
وی افزود: این تاثیر فقه، مرجعیت و ولایت بود، اگر به صورت عادی و معمولی کار در جبهه گره میخورد و براساس محاسبات عادی کار پیش نمیرفت، اینجا فرمان ولی فقیه و مرجعیت شیعه ای، چون امام راحل بود که تاثیر خود را نشان میداد و اگر غیر از ایشان کسی دیگری فرمان میداد، کارها پیش نمیرفت و کسی قبول نمیکرد.
حجت الاسلام ذوالنوری با اشاره به این که امروز هم در حال جنگ هستیم، ولی اهداف و برنامههای دشمن فرق کرده، ادامه داد: در جنگ امرور خون دادن راحتتر از خون دل خوردن است و در این مسیر مراقبت لازم است. دشمن به خوبی جایگاه ولایت فقیه و رهبری و نقش آن را میداند و برای زدن آن برنامه ریزی کرده است.
وی در پایان عنوان کرد: مهمترین محور روحانیت در دفاع مقدس را رهبری، توجه به مقدسات و ارزشهای دینی، راهبری و... بود که همین عوامل توانسته اند در دفاع مقدس و برای آوردن مردم به میدان بسیار اثرگذار باشد.
انتهای پیام/