به گزارش دفاعپرس از رشت، «بهروز جلایی» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان در دومین نشست هماهنگی و برنامهریزی فعالیتهای روز جهانی و هفته ملی کودک سال ۱۴۰۳ استان گیلان با ابرازخرسندی از حضور در جمع دستاندرکاران دستگاههای فرهنگی متولی حوزه کودک و نوجوان استان گیلان اظهار داشت: همراهی با افرادی که متولی فرهنگسازی در جامعه محسوب میشوند، با اهمیت است و دین اسلام نیز به عنوان کاملترینِ ادیان، نگاهی جامع به انسان سازی بهویژه نسل کودک و نوجوان دارد.
وی با اشاره به اهمیت خانواده و جایگاه کودک بهعنوان مایه قوام و دوام بنیانهای خانوادگی گفت: بسیاری از آسیبهای متوجه کشورهای غربی، ناشی از کمتوجهی به مبانی و آموزههای دینی است.
این مسئول تصریح کرد: مشرق زمین مهد تمدن و خاستگاه ادیان توحیدی است و دین اسلام بهعنوان کاملترین دین و آموزههای معصومین (ع) باید شیوهنامهای برای تربیت کودک و نوجوان معرفی شود.
جلایی در پایان اشارهای به پیشینه عضویت خود در کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان شهرستان فومن داشت و با اشاره به نقش موثر مربیان این مجموعه اظهار کرد: شیوه آموزش و تربیت در مراکز این نهاد فرهنگی مبتنی بر آموزههای دینی و اسلامی است.
اجرای ۵۰۰ برنامه به مناسبت هفته ملی کودک در گیلان
مدیرکل کانون پرورش فکری گیلان نیز صحبتهای خود در این نشست را با اشاره به همگرایی و همافزایی دستگاههای فرهنگی استان و به اشتراکگذاری ظرفیتها جهت پاسخگویی به نیازهای نسل کودک و نوجوان آغاز کرد و با تاکید بر لزوم توجه به خواستههای آیندهسازان، فراتر از روز جهانی و هفته ملی کودک گفت: این ایام بستری برای طرحریزی برنامههای سالانه این حوزه است.
سیدجلیل میرعظیمی تصریح کرد: ضرورت دارد تا با معطوفسازی نگاه جامعه به کودکان و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی متوجه این نسل، جهت برنامهریزیهای هدفمند برای تربیت آیندهسازانی مسوولیتپذیر، آگاه، باورمند و مفتخر به نظام اسلامی تلاش کنیم.
این مدیر فرهنگی نیل به این موضوع را نیازمند توجه همزمان به کودک و خانواده عنوانکرد و با بیان اینکه نشاطبخشی و مهارتآموزی به کودکان و همچنین، تربیت دینی و اجتماعی آنان در گرو تبیین اهمیت فرزندآوری برای جامعه و همراهسازی خانوادهها است، افزود: در قبال این امر مسئولهستیم و لازم است روز جهانی و هفته ملی کودک را بستر و بهانهای برای تحقق این مهم قرار دهیم.
وی از برنامهریزیهای دستگاههای همراه در برگزاری فعالیتهای روز جهانی و هفته ملی کودک سخن گفت و از اجرای ۵۰۰ برنامه دستگاههای فرهنگی و گروههای مردمنهاد فعال در حوزه کودک استان با شعار «برای کودکان، برای آینده» از ۱۴ تا ۲۰ مهر ۱۴۰۳ خبر داد.
مدیرکل کانون استان گیلان از نواختن زنگ آغازین هفته ملی کودک و اهدای کارت کانونیاری به اعضای کانونیار این مجموعه، حضور اعضای برگزیده در خانههای فرهنگ، ادامهیافتن پویش هرکلاس، یککتابخانه و عیادت از کودکان بستری در مراکز درمانی سخن گفت.
وی برگزاری نشست تخصصی «خودشناسی و خداشناسی در کتابهای کودک»، ویژهبرنامه مهرخوانی، اعزام پیکامید به روستاها و مناطق کمبرخوردار و اجرای ویژهبرنامه برای کودکان بیسرپرست و بدسرپرست را از دیگر برنامههای کانون بهمناسبت روزجهانی و هفته ملی کودک اعلامکرد و افزود: برگزاری وبینار استانی قصهگویی، گستردن سفره سلامت و برپایی میز خدمت در مصلیهای نماز جمعه از دیگر برنامههای کانون پرورش فکری بهشمار میرود.
میرعظیمی برگزاری جشن هفته ملی کودک در ۱۸ مهر ۱۴۰۳، اجرای فعالیتهای فرهنگی، هنری و ادبی، برنامههای زیستمحیطی برپایی کارگاههای آموزشی و فراهمسازی زمینههای بازدید کودکان از موزهها در سطح استان را رهاورد همکاری و همگرایی دستگاههای فرهنگی متولی حوزه کودک و نوجوان اعلام کرد و مشارکت حداکثری فعالان این عرصه را خواستار شد.
وی همچنین با اشاره به عملیات فجر صادق ۲ و فروریختن هینمه رژیم جعلی صهیونسیتی اظهار کرد: لازم است از این ایام برای آگاهسازی و تربیت کودکان و نوجوانانی مسئولیتپذیر استفاده کنیم که همچون هشتسال دفاعمقدس، پاسداری اسلام و انقلاب اسلامی را برعهده گرفته و جایگزین خوبی برای مسئولان نظام محسوب شوند.
انتهای پیام/