تشریح بخشی از اقدامات دولت سیزدهم در گیلان

عباسی استاندار سابق گیلان امروز در مراسم معارفه استاندار جدید به تشریح بخشی از اقدامات دولت سیزدهم در گیلان طی ۳ سال اخیر پرداخت.
کد خبر: ۶۹۶۳۵۸
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰ - 05October 2024

تشریح بخشی از اقدامات دولت سیزدهم در گیلانبه گزارش دفاع‌پرس از رشت، «اسدالله عباسی» استاندار سابق گیلان امروز در مراسم تکریم و معارفه استانداران پیشین و جدید گیلان در سالن اجتماعات ناجا رشت با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام، با بیان اینکه کشور عزیزمان در این روز‌ها داغدار ملت مظلوم فلسطین و شهادت شهید مقاومت سید حسن نصرالله است، اظهار داشت: رژیم صهیونیستی در این روز‌ها در حال بدترین نوع جنایات علیه ملت مظلوم فلسطین، غزه و لبنان بود تا و حتی با وقاحت تمام دبیر کل حزب‌الله را به شهادت رساندند ولی تمامی نهاد‌های بین‌المللی از جمله سازمان ملل متحد سکوت پیشه کردند.

وی با اشاره به تلاش دولتمردان برای حل مشکلات کشور در حوزه‌های مختلف توسط دولت سیزدهم افزود: در هفته دولت، جای خالی شهید جمهور شهید رییسی به شدت حس می‌شود و ما از حضور ایشان در گیلان برای بار دوم محروم شدیم.  

استاندار سابق گیلان با تأکید بر تکمیل بسیاری از پروژه‌های عمرانی و اقتصادی در کشور در طول سه سال گذشته بیان کرد: بسیاری از پروژه‌ها و اقدامات عمرانی، اقتصادی و اجتماعی دولت سیزدهم قرار بود در سال آخر به ثمر بنشیند ولی تقدیر بر این بود که ایشان با شهادت خود به سعادت برسند.  

عباسی، دولت سیزدهم و همچنین دولت چهاردهم را دولت کار و تلاش دانست و تصریح کرد: در سفر نخست رییس جمهور ۲۰ همت اعتبار داشتم که ۱۲ همت پروژه عمرانی و هشت همت تسهیلات بانکی و سایر موارد بوده است لذا راه و مسیر شهدا با قوت و قدرت در حال انجام بوده و اکنون دولت چهاردهم روی کار آمده و بر ما واجب است برای حل مشکلات استان و کشور کمک کنیم.  

وی با بیان اینکه نرخ بیکاری در گیلان به نسبت کشور پایین‌تر است، گفت: نرخ بیکاری در گیلان در سال ۱۴۰۰ بر اساس آمار ۸.۱ دهم درصد بوده است و این آمار در پاییز سال گذشته ۶.۲ دهم درصد است و همچنین نرخ مشارکت اقتصادی در کل کشور در سال ۱۴۰۲ نیز ۴۱.۵ درصد بود کی آمار در گیلان ۴۴.۵ است.  

استاندار سابق گیلان از شناسایی ۴۵۴ عرصه دولتی در گیلان خبر داد و افزود: از این آمار ۴۱۳ عرصه مستعد قابل واگذاری می‌باشد و همچنین از ۳۳۴ مجوز بی‌نام صادر شده بر عرصه‌های شناسایی شده، ۲۰۴ مجوز قابل ارائه به سرمایه‌گذاران می‌باشد.  

وی صدور مجوز بهره‌برداری را یکی از راه‌های ایجاد اشتغال در استان دانست و بیان کرد: در این مدت ۴۴۰ پروانه بهره‌برداری بی‌نام برای واحد‌های تولیدی با میزان سرمایه‌گذاری ۱۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان صادر شد که برای ۱۳ هزار نفر نیز شغل ایجاد شده است.  

استاندار سابق گیلان با بیان اینکه احیای واحد‌های تولیدی یکی از اهداف دولت سیزدهم در کشور بوده است، گفت: با تلاش‌های صورت گرفته ۳۸۹ واحد تولیدی راکد در استان گیلان در دولت سیزدهم احیا شد که این واحد‌های احیا شده در بخش‌های کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و منطقه آزاد انزلی بوده است.  

عباسی با اشاره به اقدامات موثر دولت سیزدهم در خصوص توسعه صادرات محصولات غیر نفتی در کشور به ویژه در گیلان افزود: در سال گذشته ۸۴۱ میلیون دلار صادرات محصولات غیر داشتیم که به نسبت سال ۱۴۰۱ با رشد ۳۲ درصدی مواجه بودیم.  

وی با بیان اینکه تاکنون ۹۶۰ پروژه عمرانی از مصوبات سفر دور نخست رئیس جمهور شهید در گیلان به بهره‌برداری رسیده است، گفت: در طول سه سال گذشته ۶ هزار و ۹۳۶ پروژه عمرانی به ارزش ۲۹ هزار و ۵۹۲ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.  

استاندار سابق گیلان با تاکید بر ایجاد زیرساخت‌های ریلی مناسب در گیلان توسط دولت سیزدهم بیان کرد: راه آهن رشت کاسپین به ارزش ۳۵۰۰ میلیارد تومان و همچنین آزادراه به ارزش ۲۶۰۰ میلیارد تومان در دولت سیزدهم به بهره‌برداری رسید که از این میزان ۲ هزار میلیارد تومان آن توسط دولت سیزدهم تامین اعتبار شد.  

عباسی با بیان اینکه پل آستاراچای یکی از مهم‌ترین پروژه‌های به بهره‌برداری رسیده توسط دولت سیزدهم بوده است، گفت: پل آستارا چای به عنوان مهمترین پل ارتباطی با کشور‌های آسیای میانه و آذربایجان و حوزه قفقاز دولت سیزدهم افتتاح شد.  

وی با بیان اینکه قبل روی کار آمدن دولت شهید جمهور بسیاری از پروژه‌های عمرانی در استان نیمه تمام بوده است، تصریح کرد: پل غیر همسطح میدان گیل لاهیجان و همچنین پل کابلی شهرستان آستانه اشرفیه در کنار راه‌آهن رشت کاسپین و آزادراه منجیل رودبار از جمله پروژه‌های نیمه تمام دولت‌های گذشته بودم که توسط دولت شهید رئیسی به بهره‌برداری رسیده و به مردم تقدیم شد.  

استاندار سابق گیلان در ادامه با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در حوزه توسعه زیرساخت‌ها در گیلان بیان کرد: ۲۴۵۲ کیلومتر کابل سیمی در گیلان به کابل‌های خودنگهدار تبدیل شدند و همچنین ۱۴۱۹ کیلومتر شبکه برقی استان توسعه یافته و ۲۱۳۱ دستگاه ترانسفورماتور خریداری و نصب شد.  

عباسی از گازرسانی به تمامی روستا‌های گیلان در طول ۳ سال گذشته خبر داد و افزود: به جز شهر ماسوله اکنون تمامی مناطق شهری و روستای گیلان از نعمت گاز برخوردار هستند که نشان دهنده تلاش دولت برای توسعه پایدار در تمامی نقاط کشور و به ویژه گیلان است.  

وی با بیان اینکه تاکنون بالغ بر ۱۷۰ هزار جلد سند روستایی و شهری در گیلان صادر شده است، گفت: در سه سال اخیر نیز ۲۰ هزار و ۳۷۰ جلد سند ابلاغ شده است.  

به گفته استاندار سابق گیلان در سه سال اخیر ۸۱۷ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۱۰۰ میلیارد تومان در راستای اجرای طرح هادی در گیلان عملیاتی شده است.  

عباسی با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون ۴۸۶ طرح توسعه در گیلان افتتاح شده است، افزود: این طرح‌ها در سه بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری بوده است.  

وی با تاکید بر لزوم توجه دولت به ایجاد مسکن برای جوانان و خانواده‌ها در طول سه سال گذشته بیان کرد: در طی سه سال گذشته ۵۱۰۷ واحد مسکن به همراه ۱۱۲۵۵ واحد بهسازی مسکن روستایی با اعتبار ۵۸۷۰ میلیارد تومان افتتاح گردیده است.  

استاندار سابق گیلان یکی دیگر از مهم‌ترین برنامه‌های دولت سیزدهم در گیلان را توسعه زیرساخت‌های درمانی و بهداشتی برشمرد و تصریح کرد: در طی سه سال گذشته ۱۳۸ پروژه سلامت محور در گیلان با اعتبار قریب به ۱۶۰۰ میلیارد تومان افتتاح شد ولی این پایان کار نبوده و تا پایان سال ۵۰۰ تخت بیمارستانی به ۲۹۶ تخته درمانی گیلان که در طی سه سال گذشته به بهره‌برداری رسید بود، آماده افتتاح است.  

عباسی با اشاره به توسعه زیرساخت‌های ورزشی در طول سه سال گذشته توسط دولت شهید جمهور در گیلان بیان کرد: در طول سه سال گذشته ۷۵ مکان ورزشی در گیلان به بهره‌برداری رسید و بسیاری از تیم‌های فوتبال گیلان از جمله ملوان بندر انزلی به لیگ برتر فوتبال و تیم‌های داماش گیلان، سپیدرود رشت، شهرداری آستارا و چوکا تالش سرو سامان داده شدند.  

وی توفیق برای مردم گیلان را یک افتخار برای خود دانست و گفت: در طی ۱۴۰۸ روز خدمتم در استان همواره تلاش مردم برای رشد، تعالی و توسعه استانم گیلان انجام دهم و این را یک وظیفه برای خود می‌دانستم و امیدوارم که مردم از من راضی باشند.  

استاندار سابق گیلان با بیان اینکه در ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم به دلیل شرایط کرونا و کمبود اعتبار امکان تکمیل پروژه‌های نیمه تمام وجود نداشته است، افزود: در سفر پربرکت هیئت دولت و شهید جمهور به گیلان در بهمن ماه سال ۱۴۰۰ بر روی تامین اعتبار پروژه راه آهن رشت کاسپین، هشت کیلومتر آزادراه منجیل رودبار و حوزه پسماند متمرکز شدیم.  

به گفته عباسی، نخستین اعتبار نقدی به گیلان به میزان ۱۰۰ میلیارد تومان به خزانه شهرداری رشت در راستای ساماندهی پسماند سراوان واریز شد.  

وی با بیان اینکه در گذشته کشی جرأت مطرح کردن معضلات پسماند سراوان را نداشته است، گفت: بنده در نخستین جلسه هیئت دولت که در آن حضور یافتم، ابر چالش پسماند سراوان را مطرح کرده و به استماع شهید جمهور رساندم.  

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار