مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اردبیل خبر داد؛

اختصاص ۱۶ میلیارد تومان اعتبار برای دیوارکشی آرامستان‌های شهر اردبیل

حجت‌الاسلام «عسگری» گفت: تعداد هشت آرامستان در شهر اردبیل تحت نظارت شهرداری اردبیل هستند که بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان اعتبار برای دیوارکشی این آرامستان‌ها اختصاص یافته است.
کد خبر: ۶۹۶۵۶۰
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹ - 06October 2024

حجت‌الاسلام والمسلمین «محمد عسگری»، مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس اظهار داشت: طی سالیان اخیر اقداماتی نظیر همسان‌سازی قبور، احداث، مرمت و بازسازی سرویس‌های بهداشتی، ترمیم بافت آرامستان‌ها و نصب و تجهیز نور‌افکن‌ها در محیط آرامستان‌های اردبیل انجام شده است.
 
وی افزود: در حال حاضر نیز با تخصیص اعتبار ۱۶ میلیارد تومان، پروژه دیوارکشی در تمام آرامستان‌های اردبیل توسط پیمانکار‌های خصوصی اجرا شده و پس از اتمام پروژه آرامستان بهشت‌فاطمه، دیوارکشی آرامستان غریبان اجرا می‌شود.
 
عسگری عنوان کرد: تعداد ۸ آرامستان شامل آرامستان‌های بهشت‌فاطمه، بهشت‌زهرا، غریبان ۱، غریبان ۲، داش‌کسن، سلطان‌آباد، ججین و قاسمیه زیر نظر شهرداری اردبیل فعالیت می‌کنند.
 
ظرفیت آرامستان‌های اردبیل تکمیل شده است
 
مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اردبیل، با اشاره به تکمیل ظرفیت تدفین در آرامستان‌های اردبیل و استفاده از مدفن پیشینیان برای تدفین درگذشتگان گفت: به غیر از آرامستان بهشت‌زهرا، ظرفیت دیگر آرامستا‌ن‌های اردبیل، به طور تقریبی تکمیل شده و در بهشت‌زهرا نیز صرفا قبور سه‌طبقه خانوادگی قابلیت تدفین دارد و تعداد این قبور، بیش از ۲ هزار مورد می‌باشد؛ از این رو خانواده‌های متوفیان می‌توانند پس از تدفین درگذشته، این قبور را پیش‌خرید کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در اکثر آرامستان‌های اردبیل، اگر شخصی فوت کرده باشد، با رضایت وراث و خانواده‌های متوفی، قبور سابق خانوادگی آنها که ۳۰ سال از فوت اشخاص گذشته، نبش شده و فرد متوفی در قبور خانوادگی خود دفن می‌شود؛ در غیر این صورت قبر‌های قدیمی و کوچک که برای خیلی سال قبل بوده و فرسوده شده‌اند، واگذار می‌شوند.
 
تجمع دست‌فروشان در آرامستان‌ها یک چالش اجتماعی است
 
عسگری، با اشاره به تجمع افراد و دست‌فروشان در روز‌های پنجشنبه و در آرامستان‌ها با هدف کسب درآمد عنوان کرد: تجمع بی‌رویه دست‌فروشان در آرامستان‌ها، تبدیل به یک چالش اجتماعی شده و در مواجهه با این موضوع، نه فقط شهرداری بلکه مردم و دیگر دستگاه‌های اجرایی نیز باید با آن مقابله کنند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار