به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قم، نخستین یادواره ۷۲ مربی شهید تربیت و آموزش نظامی سپاه قم با حضور جمع زیادی از خانوادههای معظم شهدا و پیشکسوتان آموزش نظامی در دفاع مقدس از استان های قم، مرکزی، زنجان، قزوین و سمنان در تالار شیخ مفید دانشگاه قم برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، سردار «مهدی کبیری پور» جانشین فرماندهی سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) با گرامیداشت یاد و خاطره مربیان شهید تربیت و آموزش نظامی، اهمیت موضوع آموزش را از زیربناییترین و ماندگارترین امور در بحث نظامیگری دانست و ضرورت قدرشناسی از مربیان پرتلاش آموزش نظامی را مورد تاکید قرار داد.
در ادامه، سردار علیرضا ظهرابی از اعضای قرارگاه استمرار رسالت پاسداری و از فرماندهان و مسئولان آموزش سپاه پاسداران طی سخنانی عنوان کرد: سهم زیادی از پیشرفتهای نظامی در دوران دفاع مقدس مرهون تلاش و مجاهدت مربیان آموزش نظامی بوده است.
وی با اشاره به بخشی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه نصر، عنوان کرد: حضرت آقا وعده صادق پیروزی دادند و و دعوت به صبر و مقاومت کردند و معنایش این است که امروز با توجه به اوضاع پیچیده لبنان و فلسطین و شرایط سخت مردم، باید رزمندگان جبهه مقاومت را با دعا و ترغیب و تشویق، روحیه ببخشیم.
ظهرابی با توصیف مسئولیت خطیر و حساس مربیان آموزش نظامی در تربیت رزمندگان مجاهد و فرماندهان شجاع گفت: نقش مربیان، صرفا انتقال حفظیات دانشی و تئوری نبود بلکه هدف آنها خلق رزمنده بود و این موضوعات تئوری را با آموزههای مفهومی درهم آمیخته و ضمن تطبیق با میدان عمل، به فراگیران منتقل میکردند.
عضو قرارگاه استمرار رسالت پاسداری با اشاره به وجود سه سطح آموزش عمومی و تخصصی و یگانی در سپاه، خاطرنشان کرد: در آموزش عمومی، شناخت منتقل میشد و آموزشهای تخصصی و یگانی نیز آموزشهای مهارتی و حرفهای را منتقل میکرد.
وی با اشاره به ضرورت برنامه ریزی مربیان برای تربیت رزمنده نقش آفرین در جبهه مقاومت، تاکید کرد: آموزشهای مربیان باید در راستای افزایش صبر و توانمندی و استقامت نیروهای سنگرنشین در سنگرهای آینده و در عملیاتهای طولانی محور مقاومت استوار باشد و نیروها را در شناخت دقیق دوست و دشمن و ستون پنجم تقویت کند.
در ادامه، کتاب «سلام، مربی سلام» ویژه معرفی ۷۲ مربی شهید آموزش سپاه استان قم به کوشش علی عاشوری و با همکاری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان، رونمایی شد.
اجرای دو سرود از گروه هتنا و نیز پخش کلیپهایی در خصوص مربیان آموزش نظامی از دیگر بخشهای مراسم بود و در پایان، محفل عاشورایی پیشکسوتان تربیت و آموزش با روایتگری و مرثیه سرایی علی مالکی نژاد حال و هوای کربلایی به خود گرفت.
حاضران در مراسم، در پایان میهمان خوان با کرامت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) بودند.
۶۳ تن از مربیان آموزش نظامی سپاه استان قم در دوران دفاع مقدس و ۹ تن آنان نیز در دفاع از حرمهای اهل بیت (ع) به شهادت رسیده اند.
انتهای پیام/