به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، دیدار هفته گذشته کمیته شهدای قرآنی سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ حال و هوایی متفاوت داشت. چون هم در یک موسسه قرآنی برگزار شد و هم با حضور اساتید و پیشکسوتانی برگزار شد که هر کدام صدها شاگرد تحویل جامعه دادند؛ آن هم زمانی که کسی کمتر جرات داشت از دین و قرآن سخن بگوید. استاد محمدحسین سبزعلی و حسینعلی شریف از اساتیدی هستند که صدای هر کدام یادآور لحظاتی به یادماندنی و فراموش نشدنی است؛ استاد سبزعلی با آن حنجره قوی و صدای پرطنین خود در این سن و سال و اذان استاد شریف که گاهی از ماذنههای مساجد و رادیو و تلویزیون میشنویم.
خدا به رحیم قربانی مسئول سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ خیر بدهد که بانی برگزاری هفتگی دیدار با خانواده شهداست و در این مجلس با برادران شهیدان مرتضی و حسین آقاخانی دیداری تازه کردیم. البته آقای قربانی قرار گذاشته تا یکی از این دیدارهای هفتگی هر ماه در یک موسسه قرآنی برگزار شود و این بار موسسه نورالقرآن و العترة در خیابان شکوفه بانی مراسم شد.
استاد سبزعلی، پیشکسوت قرآنی
زینب اعتماد مسئول فرهنگی این موسسه گفت که فعالیتهای قرآنی موسسه از سال ۸۵ شروع شده و در کنار فعالیتهای قرآنی، کلاسهای پیش دبستانی هم دارند که شامل کودکان چهار سال به بالا میشود. البته، چون این موسسه به عنوان مجتمع بانوان است، پسرهای بالای ۶ سال اجازه ورود ندارند.
موسسه نورالقرآن و العترة زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی است و علاوه بر این که در زمینه حفظ قرآن فعالیت دارد، به تربیت حافظانی پرداخته که زمانی در این موسسه به حفظ قرآن میپرداختند و حالا برای خودشان استادی شدند و به کودکان آموزش میدهند.
کتابخانه موسسه نورالقرآن و العترة
این موسسه علاوه بر کلاسهای قرائت، مفاهیم، تدبر و احکام که برای کودک و بزرگسال برگزار میشود، یک بخش فرهنگی به عنوان هیات هم دارد و برنامههای مناسبتی به عنوان هیات مادر و کودک برپا میکند که برای کودکان چهار تا ۱۲ سال برنامههایی مثل قصه گویی، کاردستی و سینه زنی دارد و برای بزرگسالان نیز در مکانی جدا در مناسبتهای مختلف، سخنرانی و مداحی دارند.
کریم دولتی، استاد دانشگاه و حافظ قرآن از تلاشهای قربانی برای برگزاری اینگونه جلسات تشکر کرد و گفت: دیدار هفتگی جامعه قرآنی با خانواده شهدای قرآنی یک حرکت مثبت در یادآوری سلحشوری و مجاهدت رزمندگان اسلام است و میتواند سرلوحه زندگی همه و به ویژه جوانان قرار گیرد.
کریم دولتی، پیشکسوت قرآنی
یکی از برادران شهید به نام محمد مشغول فعالیتهای اقتصادی در چهابهار است ولی ظاهرا به قدری زیبا تلاوت میکند که به او عبدالباسط میگویند. او به قدری عاشق کارهای قرآنی است که حتی فعالیتهای قرآنی در یکی از مساجد چهابهار را به عهده گرفته است.
مصطفی دیگر برادر شهیدان، در ابتدای جلسه تلاوتی ارائه داد که این ضرب المثل را تایید میکرد که «دود از کنده بلند میشود» او گفت که بزرگترین قرآن را نوشته و تلویزیون هم چند بار این اثر هنری را نشان داده است. او گفت که پدرش سفارش کرده بود تا هر روز صبح قرآن بخوانند، به گونهای که همسایهها میگفتند «اینجا مسجد است یا خانه».
استاد شریف با مصطفی و ابوالفضل برادران شهیدان
ابوالفضل هم که برادر دیگر این شهیدان است آیاتی را تلاوت کرد و جای علی، برادر دیگر شهیدان خالی بود تا با ذکر خاطراتی یاد برادارانش را تازه کند. البته جای خواهرانی از مسئولان موسسه نورالقرآن هم خالی بود که بانی مراسم بودند.
شهید مرتضی آقاخانی متولد سال ۴۰ بود که سال ۵۷ و در جریان مبارزان خیابانی علیه رژیم پهلوی در سرچشمه تهران مجروح شد و همین امر به ضایعه نخاعی او منجر میشود و او که از صوت دلنشین در تلاوت قرآن برخوردار بود سرانجام سال ۸۵ براثر همان عارضه به درجه رفیع شهادت نائل میشود.
حمید قربانی، قاری قرآن
دیگر پسر این خانواده، شهید حسین آقاخانی، متولد سال ۴۶ بود که فقط ۱۶ سال داشت و در عملیات والفجر ۴ به شهادت رسید. این شهید دارای لحنی زیبا در تلاوت قرآن بود به گونهای که استاد شریف بارها از او تعریف کرد.
حمید قربانی یکی از قاریان در این جلسه آیاتی از سوره فصلت را تلاوت کرد و سه قاری به نامهای رامین بهرامی، سیدحسین سیادتی و کاظم محسنیان هر کدام آیهای تلاوت کرده و میکروفون را به قاری بعدی میدادند و در انتها نوبت به استاد شریف رسید تا دعای ختم جلسه را قرائت کند.
رامین بهرامی، سید حسین سیادتی، قاریان قرآن
چون استاد سبزعلی به دلیل قراری که داشت در طلیعه مراسم، دلهای حاضران را به نور قرآن منور کرد و استاد شریف هم با همان لبخندهای همیشگی اش، لبهای حاضران را با آمین گفتن، شیرین کرد؛ همان پیشکسوت قرآنی که جزو آخرین کسانی بود که افتخار خادمی قرآن را از دستان شهید خدمت آیت الله سید ابراهیم رئیسی دریافت کرد. روح همه شهدا شاد.
انتهای پیام/ 112