معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی:

آغاز پخت نان کامل در خراسان جنوبی

جعفری گفت: ۶ نانوایی در مرکز استان و 9 نانوایی در شهرستان ها پخت نان کامل را برای اولین بار در استان شروع کرده اند.
کد خبر: ۶۹۸۸۹۶
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۸ - 16October 2024

آغاز پخت نان کامل در خراسان جنوبی به گزارش دفاع‌پرس از بیرجند، مهدی جعفری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی امروز در آیین شروع پخت نان کامل در مجتمع نان شاهدانه بیرجند، اظهار داشت: با زحمت‌های زیادی که دستگاه‌های متولی، اجرایی و نظارتی کشیدند از امروز نان کامل در استان خراسان جنوبی نیز پخت می‌شود. وی ضمن توصیه به مردم برای استفاده از نان کامل، گفت: مردم اگر به فکر سلامتی فرزندان خود هستند از نان کامل استفاده کنند، اگرچه به لحاظ رنگ، این نوع نان، بازار پسند نیست. 

جعفری گفت: این زمینه برای نانوایان فراهم شده تا در کنار پخت نان معمولی، نان کامل هم داشته باشند تا نان با کیفیت بهتر در اختیار مردم قرار بگیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی خواستار ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل در استان شد و افزود: از کارخانه‌های آرد درخواست داریم خط تولید آرد کامل را در استان راه اندازی کنند تا مجبور نباشیم آرد کامل را از استان‌های دیگر با هزینه‌های بیشتر تهیه کنیم چرا که این مهم بر قیمت نهایی نان هم تأثیرگذار است.

وی با بیان اینکه ۶ نانوایی در مرکز استان و ۹ نانوایی در شهرستان‌ها پخت نان کامل را شروع کرده‌اند، خاطرنشان کرد: امروز سه نانوایی در بیرجند پخت نان رایگان دارند تا فرهنگ استفاده از نان کامل رایج شود.

شایان ذکر است: نان گندم کامل از آرد سبوس‌دار تهیه می‌شود و این خود بهترین دلیل برای اثبات سالم بودن آن است پزشکان تغذیه معتقدند اگر به‌دنبال حفظ سلامتی و بهره‌مندی از مواد مغذی موردنیاز بدن هستید، نان سبوس‌دار را جایگزین نان‌های دیگر کنید.

انتهای‌پیام/

برچسب ها: نان کامل ، حفظ سلامت
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار