روستاها باید به عنوان زنده ترین مولد بمانند

به گزارش خبرنگار دفاعپرس از آذربایجان شرقی، سردار «محمدرضا نقدی» در آیین بهره برداری از آب شرب ۶۲ روستای مورد هدف قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه عاشورا، افزود: آبرسانی به روستاها در حال انجام است و در کل کشور این حرکت در حال درخشش است و هزاران روستا آبرسانی شده تا منابع آب پایدار به روستاها برسد.
وی گفت: از همه تشکر میکنم افرادی که طراخی و مهندس کردند، افرادی که انفاق مال کردند و روستاییانی که در این کار مشارکت داشتند.
سردار نقدی با بیان اینکه هرجا نام آب است نام سقای کربلا حضرت عباس هم است، ادامه داد: از خدا میخواهم در صبح قیامت ما را از دست اباالفضل العباس سیراب کند.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی، بیان کرد: به یاد بیاریم یکسال است آب به روی مردم غزه قطع شده و مراکز پزشکی و بیمارستانی مورد هدف قرار گرفته و این خوشحالی امروز را با آنها تقسیم کنیم.
سردار نقدی تصریح کرد: دشمن بداند ملتها ایستاده اند و پیروزی نزدیک است و این ظلمها جهانی و موجب بیداری دنیا شده و باعث خواهد شد اسراییل از صحنه روزگار محو شود.
انتهای پیام/


