در نشست خبری رئیس ستاد دهه فجر خراسان رضوی عنوان شد؛

قدرت نرم نظام در راهپیمایی به رخ جهانیان کشیده می‌شود/ سخنران راهپیمایی 22 بهمن در مشهد حجت‌الاسلام‌والمسلمین رئیسی دادستان کل کشور است

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سلطانی گفت: مردم جشن انقلابی که شرف، آزادگی، زیر بار ظلم و ستم نرفتن و از مظلوم دفاع کردن از شعارهای اصلی آن است را باشکوه برگزار می‌کنند.
کد خبر: ۷۰۰۵۹
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۹ - 10February 2016

قدرت نرم نظام در راهپیمایی به رخ جهانیان کشیده می‌شود/ سخنران راهپیمایی 22 بهمن در مشهد حجت‌الاسلام‌والمسلمین رئیسی دادستان کل کشور است

به گزارش دفاع پرس از مشهد، نشست خبری حجتالاسلاموالمسلمین سلطانی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به مناسبت فرارسیدن سی و هفتمین سالگرد انقلاب اسلامی و راهپیمایی 22 بهمن 94 با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

در این نشست رئیس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان  خراسان رضوی گفت: مردم عزیز کشور ما  همهساله با حضوری که همراه با  بصیرت و  غیرت دینی است در مراسم راهپیمایی یومالله 22 بهمن باشکوه شرکت میکنند و از انقلابی که خود با دادن خونهای زیادی به دست آوردند دفاع میکنند  انقلابی  که شرف، آزادگی، زیر بار ظلم و ستم نرفتن و از مظلوم دفاع کردن از شعارهای اصلی آن بود و هست. و این انقلاب تداومش با حضور گسترده مردم در تمامی  صحنهها ازجمله راهپیمایی 22 بهمنماه و انتخابات   هفتم اسفند است که ان­شاءالله تا اتصال به حکومت جهانی امام عصر(عج) ادامه خواهد داشت. و این حضورهاست که قدرت نرم نظام را به نمایش میگذارد.

 سلطانی در ادامه به تشریح برنامههای یومالله 22 بهمن پرداخت و افزود: مراسم راهپیمایی یومالله 22 بهمن از ساعت 9 صبح روز پنجشنبه با اجتماع مردم مؤمن و همیشه درصحنه مشهد مقدس در میدان 15 خرداد آغاز خواهد شد و پس از طی گذر از خیابان امام رضا(ع) برادران از بابالرضا(ع) و خواهران از باب الجواد(ع) وارد حرم مطهر شده و تجمع نهایی راهپیمایان در صحن جامع رضوی خواهد بود. در صورت نامساعد بودن هوا برادران در رواق امام خمینی(ره)  و خواهران در رواق دارالرحمه اجتماع خواهند نمود و در پایان از سخنرانی حجتالاسلاموالمسلمین جناب آقای رئیسی دادستان محترم  کل کشور بهرهمند خواهیم شد. قرائت قطعنامه و اقامه نماز جماعت ظهر و عصر پایانبخش مراسم یومالله 22 بهمن است.

 وی ادامه داد: نورافشانی در 114 نقطه شهر مقدس مشهد در شامگاه 21 بهمن ساعت 8/45الی 9 شب  توسط سازمان فرهنگی و تفریحی شهرداری مشهد با همکاری مساجد و تشکلهای مردمی و در جبل النور ( کوهسنگی ) طبق سنوات گذشته توسط لشکر 77 پیروز ثامنالائمه(ع) انجام خواهد شد.

رئیس ستاد دهه فجر استان خراسان رضوی یادآور شد:  مراسم ندای تکبیر اللهاکبر ساعت 21 شب چهارشنبه 21 بهمنماه  همزمان در سراسر کشور از مأذنه­های مساجد و حسینیههای سراسر استان به مدت پنج دقیقه و همزمان از گلدستههای اماکن متبرکه رضوی پخش خواهد شد. وی در ادامه افزود با هماهنگی به عمل آمده با شهردار محترم مشهد در روز 22 بهمن، سازمان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد از مبادی پایانههای سطح شهر به  میدان پانزده خرداد از ساعت7 الی9 صبح و پس از اتمام مراسم نیز از ساعت 12 الی14 جهت مراجعت از حرم مطهر به سطح شهر  پانصد دستگاه  اتوبوس برای سهولت رفتوآمد عموم شهروندان در نظر گرفتهشده است همچنین سی دستگاه نیز جهت خانواده معظم شهدا به بنیاد شهید و امور ایثارگران  مساعدت میشود.

 سلطانی در پایان گفت: در مسیر راهپیمایی برنامههای متنوعی پیشبینی شده است که میتوان به برپایی ایستگاه نقاشی و ایستگاه صلواتی در میدان پانزده خرداد،و همچنین راهاندازی شش ایستگاه توزیع پوستر و اقلام تبلیغی اشاره کرد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار