به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، بخش اول این برنامه «موج» نام داشت که آهنگی بیکلام بود و از تنظیمات معروف به موسیقی گلهایی در آن استفاده شده بود، رنگآمیزی فضای ملودیک ایجاد شده در این اثر با تار ایجاد شد؛ با پایان یافتن این قطعه و تشویق تماشاگران حاضران در سالن، «کیوان ساکت»، خوانندهی گروهش سالار عقیلی را به روی صحنه دعوت کرد.
«ابر میبارد» با شعری از امیرخسرو دهلوی اولین قطعهای بود که سالار عیقلی به عنوان خواننده در آن حضور داشت. او در بخشهای مختلفی از این قطعه، گسترهی صدایی خود را نشان داد. در ادامه ساز و آوازی با تار ساکت و آواز عقیلی اجرا شد.
«بهنام ابوالقاسم» نیز به عنوان نوازندهی پیانو این قطعه را همراهی میکرد. در این بخش بار دیگر «سالار عقیلی» در گامهای بالا صدای خود را به رخ تماشاگران کشاند. در بخش بعدی قطعهای با تم موسیقی شمال ایران ارایه شد و پس از آن شعری از «مولانا» با مطلعِ «ای قوم به حج رفته» توسط عقیلی اجرا شد. خواننده در این بخش سعی در ارایهی تواناییهای خود در بمخوانی داشت و وزن و ملودی روی شعر مولانا ظرایف کلامی در شعر او را بیش از پیش نمایان میکرد.
در ادامه و به صورت ناگهانی، «احسان عبدی پور» نوازندهی جوان سرنا وارد صحنه شد که مورد تشویق فراوان حضار قرار گرفت. «امید عبدیپور» با دهل و مردم با تشویقهایشان اجرای قطعهای با بنمایهی موسیقی لرستان را حال و هوایی ویژه دادند.
در ادامه «ساکت» با تکنوازی تار، به شکلگیری سیر ملودیک قطعه کمک کرد. بازگشت به رپرتوار موسیقی ردیفی و آواز عقیلی بر روی دوبیتی «ابر آمد و زار بر سر سبزه گریست» از خیام مقدمهی اجرای قطعهی بعد بود که نوروز 75 نام داشت. این قطعه بر روی شعری از مرحوم فریدون مشیری به مرحلهی اجرا درآمد.
«راز مهتاب» قطعهای بیکلام برای سهتار و ارکستر بود که مقدمهی اجرای بخش دوم به حساب میآمد. صدای شفاف مضرابهای ساکت در «دشتی» بخشی از تکنوازی او در میانهی این قطعهی بیکلام را شامل میشد. با پایان یافتن قطعهی راز مهتاب، ساکت دوباره به دنبال عقیلی رفت و او را به روی صحنه دعوت کرد. پس از آن «سالار عقیلی» و «ژاله صادقیان» به همراه ساکت به روی صحنه آمدند. صادقیان در مقام گوینده بخشی از اشعار مرحوم «فریدون مشیری» پیش از خواندن عقیلی دکلمه کرد، در ادامهی «کیوان ساکت» درباره این قطعه سخن گفت. در ادامه «سالار عقیلی» با همراهی ساز کمانچه ساز و آواز کوتاهی را اجرا کرد.
پس از آن نوبت به اجرای قطعه کوچه رسید و در این بخش عقیلی بخشی از قطعات ملی- میهنی خود را چون قطعات وطن، قطعهی ایران جوان، سرود ای ایران، باران اجرا شد و در ادامه و با تشویق تماشاگران نوروز 94 با شعری از محمد تقی ساکت اجرا شد.