نماینده ولی فقیه در مازندران مطرح کرد؛

تأکید بر کنترل خشونت در جامعه با انجام اقدامات سلبی و ایجابی

آیت الله «محمدی لائینی» با تاکید بر کنترل خشونت در جامعه بر انجام اقدامات سلبی و ایجابی تاکید کرد و گفت: نهاد‌های تربیتی، فرهنگی و آموزشی باید اهمیت کظم غیظ ضرر و زیان خشم و خشونت، ابراز و اعمال آن را فرهنگ‌سازی کنند.
کد خبر: ۷۰۴۴۹۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۴ - 09November 2024

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز در شورای فرهنگ عمومی استان، ضمن گرامی‌داشت ایام و چهلمین روز از شهادت شهدای مقاومت، بحث بنیاد شهید آیت الله هاشمی نژاد و شهید شیخ فضل الله نوری را مصوبه این جلسه اعلام کرد.

تأکید بر کنترل خشونت در جامعه با انجام اقدامات سلبی و ایجابی

وی افزود: یکی از ویژگی‌های اخلاقی که بسیار روی آن حساب باز شده همین مسئله خشم و خشونت و کظم غیظ است، خشونت همان خشم درونی است که گاهی در درون ما شکل می‌گیرد گاهی اعمال و گاهی ابراز می‌شود.

آیت الله محمدی لائینی با تأکید بر فرهنگ‌سازی در زمینه کنترل خشم و دوری از به همراه داشتن ابزار آن، ادامه داد: خشم در درون گاهی معلول طبیعت است و برخی طبعا تندمزاج هستند، خیلی وقت‌ها هم معلول حرکاتی است که انسان را عصبانی می‌کند، واقعا برخی دستگاه‌ها مردم را اذیت می‌کنند، همچون معطل کردن در پرداخت وام ریاست جمهوری که مصداقی از آن را شنیدیم، واقعا عوامل محرک در جامعه هست.

نماینده ولی فقیه در مازندران بیان کرد: برای حذف عوامل محرک عصبانیت مردم هم باید کار‌های ایجابی و هم اقدامات سلبی داشته باشیم، در اقدامات ایجابی نهاد‌های تربیتی، فرهنگی و آموزشی همچون مدارس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه باید اهمیت کظم غیظ، ضرر و زیان خشم و خشونت، ابراز و اعمال آن را فرهنگ‌سازی کنند اینکه آلات قتاله با خودشان به همراه نداشته باشند و همینطور نهاد‌های تبلیغی تابلو‌ها و بنر‌هایی در این رابطه و توصیه‌های اخلاقی در شهر نصب کنند، اما یک مورد نمی‌بینیم و هر چه هست تابلو‌های تجاری در حالی که دیدن یک تابلو و شنیدن یک موعظه تاثیرگذار است.

نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه انسان‌ها باید جوری تربیت شوند که بر خودشان مسلط شوند، تاکید کرد: ایمان دینی باید در دل‌ها تقویت شود، کلمات خدا دل انسان را نرم می‌کند، خشم انسان را سخت می‌کند.

امام جمعه ساری با اشاره به نمونه‌ای از یک اراده دینداری، یادآور شد: اعتقاد، ایمان و تسلط قرآنی خیلی مهم است؛ اینها را نهاد‌های تربیتی ما باید بیاموزند، به فرموده پیغمبر اکرم (ص) خشمگین نباشید.

این مسئول با بیان اینکه ما خیلی به بحث نیاز نداریم باید تصمیم‌گیری کنیم، یادآور شد: در اقدامات سلبی باید از چیز‌هایی که مردم را ناراحت می‌کند همچون تبعیض‌ها دوری کنیم، مردم اینها را ببینند عصبانی می‌شوند، واقعا یک سری ادارات مردم را اذیت می‌کنند، افراد ناباب اهل خشم و خشونت وجود دارند، صداوسیما باید فیلم‌هایی که خشونت‌زا هستند یا بازی‌های یارانه‌ای اینگونه را مدیریت کنند.

در پایان این نشست، از پوستر طرح ملی «مسجد سینما» ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان رونمایی شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار