به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مازندران، سرهنگ پاسدار «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی زنان در دفاع مقدس استان که با موضوع برگزاری یازدهمین جشنواره اسوههای صبر و مقاومت در استانداری تشکیل شد، اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا (س) الگوی زنان عالم و الگوی بشریت است و امیدواریم جامعه زنان با تأسی از این بانوی اسلام از فرصت ایام ولادت و شهادت این بانو ضمن برگزاری مراسم جشن و عزاداری با فضائل آن حضرت آشنا شوند.
وی با اشاره به جنگ ترکیبی دشمنان افزود: تغییر باورها و اعتقادات از دردهای امروز است که با توجه به پیچیدگی این جنگ، مجاهدت میطلبد و این جلسات اعتقادی و باوری است و به یقین رسیدیم هرچه به حضرت زهرا (س) نزدیکتر شویم مشکلات امروز جامعه بشریت کمتر خواهد شد.
این مسئول ادامه داد: زنان ارزشمند ما حقیقتاً در دوران انقلاب اسلامی تاریخ کشور و باورها را نسبت به زن تغییر دادند.
سرهنگ سلامی به وضعیت زنان قبل از انقلاب اشاره کرد و گفت: دوران انقلاب اسلامی باعث شد زن با شجاعت وارد میدان شود و نقش آفرینی کند.
این مسئول با بیان اینکه محافل و مجالس دینی در محلات باعث رشد فرهنگی اجتماعی زنان شد و استحکام خانوادهها را شکل داد، اذعان داشت: در همه صحنههای انقلاب زنان پیشتاز بودند و به سرعت نقش و هویت انقلابی پیدا کردند و دوران دفاع مقدس نقش زن انقلابی به اوج خود رسید.
سرهنگ سلامی با اشاره به اینکه زن ایرانی از خطوط مختلف جبهه تا محلات نقش آفرینی کرد و در وسط میدان بود، افزود: زنان بیش از ۱۵ نقش اساسی در دوران دفاع مقدس داشتند که از کلان نقشها به شمار میآید.
وی به نقش ارزشی، انقلابی، تربیتی و فرهنگی زنان در خانواده و فرزندان، رسیدگی به امور مجروحین و خانوادههای رزمندگان، حضور در مراکز درمانی و اورژانسها و... اشاره و بیان کرد: نقشهای محوری زن در وسط میدان مجاهدت نقش تعیین کنندهای در پیروزیها و صحنههای مختلف به شمار میرود.
این مسئول با اشاره به آسیبهای گوناگون که باعث فاصله بین نسلی شد، اذعان داشت: آسیبهای مختلف اجتماعی جوانان ما را محاصره کرد و مقابله با این تهدیدات با توجه به برنامههای فرهنگی محقق خواهد شد.
سرهنگ سلامی با اشاره به تاثیرپذیری جامعه اسلامی از فرهنگ غرب اذعان داشت: از جمله آسیبهایی که امروز با آن مواجه هستیم در حوزه حجاب و عفاف، مصرف گرایی، سبک زندگی غربی، فضای مجازی و ماهوارهای است که بسیاری از مردم را تحت تاثیر قرار داد.
وی با اشاره به حفظ شأنیت زن در حوزههای مختلف از جمله کسب و کار تاکید کرد: نقش مادری و همسری از اولویتهای بانوان است که باید به آن توجه شود.
سرهنگ سلامی خاطرنشان کرد: جشنواره اسوههای صبر و مقاومت فرصتی مناسب برای معرفی الگوهای برتر زنان در حوزههای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و جبهه مقاومت و الگوهای امروزی است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران گفت: امروز نقش محوری خانواده در تربیت کمرنگ شده و باید خانواده، مدافع ارزشهای حریم خانواده باشد و ارزشهای دینی و اخلاقی را ترویج کند که اگر این کانون سست شود کانونهای دیگر تحت تاثیر واقع میشوند.
این مسئول، مدرسه، خانواده و جامعه را سه کانون اصلی، پرتحرک و پر اثر تربیت برشمرد و ادامه داد: امروز بانوان به عنوان پرچمداران نهضت حضرت زهرا (س) هستند و دهمین جشنواره اسوههای صبر و مقاومت فرصتی است برای پای کار آوردن جوانان به ویژه دانش آموزان و دانشجویان برای آشنایی با سیره شهدا.
وی با تأکید بر فعال شدن بخش دانش آموزی و دانشجویی اذعان داشت: این جشنواره به صورت متمرکز در استان و همزمان در ۲۲ شهرستان و برخی از دستگاهها با هدف الگو دهی به زنان امروز برگزار خواهد شد.
این مسئول با اشاره به میزبانی استان مازندران از پیکرهای مطهر شهدای گمنام در ایام فاطمیه، خاطرنشان کرد: انتظار میرود مراسم وداع جامعه بانوان استان با این آلالههای زهرایی با هدف آشنایی با سیره شهدا برگزار شود.
وی از برگزاری جشنواره سفیران مقاومت در ایام شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی خبر داد و بیان کرد: این جشنواره فرصتی برای آشنایی دختران جوان کشورهای مسلمان با سبک و سیره شهدا و آرمانهای انقلاب اسلامی و ارزشها خواهد بود.
انتهای پیام/