نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی:

مبارزات انقلابی نقطه عطف زندگی حجت الاسلام راشد یزدی است

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: مبارزات انقلابی نقطه عطف زندگی حجت الاسلام راشد یزدی است.
کد خبر: ۷۰۵۳۷۱
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱ - 13November 2024

تاثیر هنر خطابه در اخلاق‌ورزی و انسان‌سازیبه گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، آیت‌الله «سید احمد علم‌الهدی» نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی صبح امروز (چهارشنبه) در آیین نکوداشت حجت‌الاسلام‌والمسلمین راشد یزدی که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: این مجلس نکوداشت به منظور تجلیل از ارزش‌ها، فعالیت‌ها و خدمات ایشان در عرصه روحانیت که بسیار مؤثر و مثمر بوده، برگزار شده است.

وی تفاوت و تمایز این نکوداشت را تنها تجلیل از شخصیت علمی و فضیلت سازندگی حجت‌الاسلام‌ والمسلمین راشدی یزدی ندانست و افزود: این مراسم دارای جنبه آموزشی نیز هست، زیرا برای یکایک ما این خصوصیت وجود دارد که همچنان که در مقام تشخیص عیوب و نواقص و یا محاسن قیافه و اندام در برابر آیینه قرار می‌گیریم در تشخیص معایب و مزایای خود در عرصه زندگی و حیات روحانیت با الگو قرار دادن ایشان به بررسی عملکرد و شخصیت خود نیز بپردازیم.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه شفاف‌ترین آیینه‌ای که اندام زندگانی ما را نشان می‌دهد، سرگذشت بزرگانی است که عرصه عمرشان سرشار از خدمت و اثر سازندگی داشتن در جهت دربانی وجود مقدس بقیه‌الله (عج) است، تأکید کرد: این خصوصیت را می‌توانیم در عرصه زندگانی حضرت حجت‌الاسلام و مسلمین راشد دنبال کنیم که به صورت آیینه شفاف و تمام نمایی در برابر زندگانی روحانی ما قرار بگیرد و ما خود را در این آیینه بینم.

وی ادامه داد: اگر در این مسیر خدمت و دربانی ما محاسنی در سیمای زندگی مؤثر و مثمر مشاهده می‌کنیم آن را توسعه دهیم و در مقابل اگر معایب و نقص‌هایی رو هم در عرصه زندگانی روحانی خود در خدمت انجام وظیفه در ساحت امام زمان (عج) احساس می‌کنیم در تأمین این عیوب و نقایص برآییم.

آیت‌الله علم‌الهدی اضافه کرد: امام علی (ع) فرزند خود را به توجه کردن به سرگذشت و اخبار دیگران تشویق کردند، زیرا سرگذشت این افراد آیینه تمام نمایی هستند که می‌توان اندام زندگی خود را در آنان مشاهده کرده و به توسعه و رشد شخصیت خود بپردازیم.

وی عنوان کرد: زمانی که ابعاد مختلف زندگانی این مرد بزرگ را مورد بررسی قرار دهیم، در رأس آن مبارزه با رژیم ستم‌شاهی در مسیر خط انقلاب قرار دارد، البته این مبارزه در آن روز با شدت که این مرد بزرگ انجام دادند، کار ساده و آسانی نبود، مبارزه در روزی که به‌هیچ‌وجه احتمال پیروزی این انقلاب داده نمی‌شد و تراکم قدرت در نظام وابسته به استکبار جهانی فضای کشور را تیره‌وتار کرده بود.

امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: اگر وظیفه و خط حرکتی ایشان الگوی ما باشد نباید هیچ‌چیزی را در عرصه زندگانی خود جز فدا شدن در مسیر مولا در نظر بگیریم؛ اگر این درس در کانون فکر و زندگی ما سرایت کرده و ما را در خط انقلاب نگه داشته است، مزیت زندگی ما محسوب می‌شود در غیر این صورت باید در جهت رفع آن برآییم.

تاثیر هنر خطابه در اخلاق آموزی و انسان سازی

آیت‌الله علم‌الهدی از دیگر ویژگی‌های بارز شخصیت حجت‌الاسلام‌ راشد یزدی را نترس بودن و خشیت نداشتن در برابر جریانات سیاسی و قدرت‌های حاکم خواند و گفت: اگر خطیب بنا شد از هیچ‌چیزی نهراسد و هیچ قدرت، مقامی و زوری در برابر او جلوه نکند، نه به عنوان ملاحظه جریان سیاسی، جدا از تمام قدرت‌ها و موقعیت‌ها که ممکن است در عرصه خطابه با او تعارض داشته باشند، وظیفه خود را به‌درستی انجام دهد، بسیار مؤثر خواهد بود.

وی عمر خطابه این شخصیت بزرگوار را آموزش‌دهنده برای تمام عزیزانی دانست که در این عرصه فعالیت دارند و بیان داشت: عامل اصلی این هنر داشتن اخلاص خاصی بود که ایشان در نوکری اهل‌بیت (ع) داشتند و در کنار چنین هنرمندی، در مسئله سازندگی در عرصه اخلاق و سبک زندگی نیز به عنوان یک استاد فوق‌العاده مؤثر در عرصه‌های اجتماعی قرار گرفتند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به آموزش‌های خانواده و سبک زندگی ایشان عنوان کرد: حجت‌الاسلام‌والمسلمین در کمال احترام و با یک جذابیت همراه با مزاح‌های ملیح در معاشرت‌های خود صمیمی بودند، بدون اینکه هیچ اهانت و برخوردی از این بزرگوار بروز کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار