پیام سپاه در پی شهادت مسئول ارتباطات رسانهای حزبالله لبنان
به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس، روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی پیامی شهادت «محمد عفیف» مسئول ارتباطات رسانهای حزبالله و صدای رسای مقاومت اسلامی لبنان را تبریک و تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
شهادت پرافتخار مجاهد رشید و خستگیناپذیر «محمد عفیف» مسوول ارتباطات رسانهای حزب الله و صدای رسای مقاومت اسلامی لبنان در جنایت حمله هوایی رژیم جلاد و اهریمنی صهیونی به منطقه «راس النبع» بیروت، را به ملت قهرمان و مقاوم لبنان، حزبالله قهرمان و بلکه جبهه عظیم مقاومت اسلامی و بهویژه خانواده معظم وی تبریک و تسلیت عرض مینماییم.
این شهید ارجمند از تبار نسل موسس حزب الله رشید و قهرمان لبنان و مجاهدان رسانهای مقاومت اسلامی بود که از سال ۲۰۱۴ تا هنگامه شهادت به عنوان مسئول اطلاعرسانی، ارتباط این سازمان مومن و ضد صهیونیستی با رسانهها را عهده دار بود و بارها در مقاطع حساس و سرنوشت ساز به ویژه پس از عملیات طوفانالاقصی و حمایت و همراهی حزبالله با رزمندگان حماس و مردم غزه و همچنین جنگافروزی اخیر صهیونیستها در جنوب بیروت با نقشآفرینیهای هوشمندانه و غرورانگیز خود ایمان، عزم و اراده پولادین رزمندگان مقاومت برابر دشمن صهیونیستی و بدخواهان ملت لبنان و امت اسلامی را در معرض افکار عمومی جهانیان قرار داد.
او یار دیرین مجاهد کبیر شهید سید حسن نصرالله و مشاور امین و سرافراز رسانهای دبیرکل سابق حزبالله لبنان به شمار میرفت و بیتردید اقدام اشغالگران شیطان صفت در ارتکاب این جنایت که حمله علیه حقیقت و شفافیت است نهتنها خللی در جهان گستری آوای مقاومت و پایداری حزبالله شریف و عزیز وارد نخواهد ساخت، بلکه این جنایت شنیع، عمق کینهای مجاهدان مقاومت لبنان را عمیقتر و با تداوم نقشآفرینیهای محمد عفیف توسط ادامهدهندگان راه او، وحشت و هراس بر اردوگاه صهیونی همچنان مستولی و خواب را از چشمان اشغالگران قدس شریف و فلسطین مظلوم خواهد ربود.
به روح مطهر آن شهید عزیز که به حق خادم مخلص و با صلابت ملت لبنان و امت اسلامی بود درود میفرستیم و از درگاه خداوند قادر متعال پیروزی و سربلندی رزمندگان جبهه ظفرآفرین مقاومت اسلامی بهویژه حزبالله غیور و غزه مقتدر بر رژیم جعلی و جلاد صهیونیستی و حامیان پلید و تبهکار آن را طلب میکنیم.
انتهای پیام/ 200


