به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، «سعید اوحدی» معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز (چهارشنبه) در همایش سراسری معاونین بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران که در هتل تهرانرویال با حضور معاونین بهداشت و درمان این بنیاد و نمایندگان ییمه دی در شهرستانها برگزار شد، اظهار داشت: خدمت به ایثارگران و خانواده معظم آنها بخصوص در حوزه بهداشت و درمان باید هرچه دقیقتر و هماهنگتر باشد، چرا که اگر این هماهنگی و دقت ایجاد نشود در ارایه خدمات موفق نخواهیم بود. لذا اگر خروجی برگزاری این دست همایشها صرفا به هماهنگی بیشتر بنیاد شهید و بیمه دی منجر شود، ۷۰ درصد مسیر خدمت به ایثارگران عزیز را پیمودهایم.
اوحدی در اهمیت کار در بنیاد شهید و بخشهای درمانی آن گفت: حضرت زینالعابدین امام سجاد (ع) در دعای مکارم الاخلاق صحیفه سجادیه میفرمایند «اللهم وافر بلطفک نیتی» یعنی خدایا از روی لطفت نیت مرا زیاد کن؛ این قرمایش در اهیمت جایگاه و شان نیت در اعمال انسان است؛ در آموزههای دینی هم آمده است که نیت و هدف انسان از انجام کارها و امورات، از مولفههای مهم برای سنجش کارهای نیک است از اینرو در انجام واجبات دینی هم به بیان نیت قبل از انجام آن واجبات تاکید شده است.
وی ادامه داد: شاید برخی سوال کنند که خداوند وقتی علیم بالذات الصدور است، چه نیاز است که نیت خود را بیان کنیم، باید گفت این بیان و توجه به نیت برای این است که توان و جهتگیری کا را در استمرار کارهای نیک تقویت کند و توجهی باشد برای خود ما تا در طول مسیر هدف را گم نکنیم؛ از این جهت اگر نیتی استمرار یافت میتوان بر درستی آن عمل صحه گذاشت.
سعید اوحدی افزود: حضرت سجاد (ع) در در دعای دیگر میفرمایند: «وَ أَجْرِ لِلنَّاسِ عَلَی یَدِیَ الْخَیْرَ وَ لَا تَمْحَقْهُ بِالْمَنِّ» یعنی خدایا خیر و نیکی را به دست من برای مردم جاری کن و آن را با منت گذاردن بر سرشان محو و باطل مکن. این دست احادیث در مقام عام فرمایش شدهاند یعنی برای هر نیتی این موضوع مطرح است.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: در آموزههای دینی شان و جایگاه ویژهای برای حوزه درمان و فعالان در این حوزه در نظر گرفته شده است. به طوریکه در یک روایت از امام صادق (ع) آمده است که رسیدگی به یک بیمار از نماز خواندن در مسجدالنبی (ص) پشت سر ایشان نیز بالاتر است.
اوحدی تصریح کرد: حکمت اینکه امام راحل فرمود «بنیاد شهید افضل نهادهاست» اینجا مشخص میشود که این نهاد مقدس با ایثارگران و خانواده معظم آنها سر و کار دارد لذا خدمت به آنها از بالاترین خدمتهاست که خدمت در بخش درمانی و بهداشتی این نهاد نیز توفیقی افزون است.
رئیس بنیاد شهید تصریح کرد: توجه به روانشناسی شناخت مخاطب از سوی پزشکان و پرستاران هم یکی از نکاتی است که باید جدی به آن پرداخت تا عزیزان دستاندرکار این حوزه بیش از قبل واقف بر جایگاه خود در بنیاد شهید باشند، گاهی اگر یک عزیزی بیمار شود و اطرافیان دلداریاش بدهند، چندان در روحیهاش اثر نداشته باشد، اما وقتی در بیمارستان یادرمانگاه یک پرستار یا پزشک به اون دلداری بدهد، اثرش بسیار بیشتر از عزیزان آن بیمار است لذا حضور پزشکان و پرستاران در کنار ایثارگران و خانواده معظم آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی تاکید کرد: در خدمت به ایثارگران نباید تعلل کرد چرا که نفس تعلل کردن نوعی منتگذاری است و اجر و پاداش عمل ما را زایل میکند. از طرفی حوزه بهداشت و درمان از مهمترین شاخصهای قضاوت مخاطبان درباره عملکرد بنیاد شهید است، چون خدمات این حوزه کاملا قابل لمس و سنجش است.
اوحدی در پایان گفت: باید توجه داشته باشیم که مجموعه بنیاد شهید یک خانواده است که طبق قاعده «شرف المکان بالمکین» عزت و اعتبار خود را از ایثارگران و خانواده معظم آنها میگیرد لذا باید با دقت و توجه از این اعتبار و عزت صیانت کنیم.
انتهای پیام/ 112