مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گلستان روز نیروی دریایی ارتش را تبریک گفت

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گلستان با صدور پیامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه ۱۳ شهید نیروی دریایی راهبردی در استان، سالروز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.
کد خبر: ۷۰۸۸۷۷
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۷ - 27November 2024

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، سرهنگ پاسدار «محمدرضا کاظمی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گلستان به مناسبت سالروز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با صدور پیامی این روز را به مردم غیور استان گلستان و به خصوص کارکنان خدوم نیروی دریایی استان تبریک گفت.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گلستان روز نیروی دریایی ارتش را تبریک گفت

در متن پیام  آمده است؛
 بسم‌الله الرحمن الرحیم
هفتم آذر ماه؛ سالروز حماسه ماندگار و سترگ ناوچه موشک انداز پیکان در سال ۱۳۵۹ یادآور حماسه و جانفشانی غیورمردانی است که با از خودگذشتگی از ابتدای انقلاب و در طول هشت سال دفاع مقدس حماسه آفریدند و با صیانت از مرزهای دریایی کشور عزیزمان در راه عزت و افتخار، در تاریخ ایران اسلامی جاودانه شدند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بویژه ۱۳ شهید نیروی دریایی راهبردی استان گلستان، فرا رسیدن روز نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران را به نیروهای مخلص و فداکار این نیرو در استان گلستان تبریک عرض نموده و توفیقات این عزیزان را در راه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی در ظل توجهات حضرت ولیعصر(عج) از درگاه ایزد منان خواستارم.
انتهای پیام / 
نظر شما
پربیننده ها