میزبانی مردم چرام از لالههای فاطمی +تصاویر
مراسم استقبال از پیکر مطهر شهدای گمنام همزمان با ایام سوگواری حضرت زهرا (س) در شهرستان چرام برگزار شد.
به گزارش خبرنگار
دفاعپرس از استان کهگیلویه و بویراحمد، مردم قدرشناس و شهیدپرور شهرستان چرام امروز (سهشنبه) با حضوری با شکوه میزبان شهدای گمنام بودند.
این مراسم با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، امام جمعه، فرماندار، فرماندهان نظامی و انتظامی و مسئولین شهرستان چرام برگزار شد.
این مراسم پرشور، که با حضور سرهنگ پاسدار سلمان خواست خدایی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و تنی چند از کارکنان این ادارهکل برگزار شد، مردم قدرشناس شهرستان چرام با آرمانهای شهدای والامقام تجدید میثاق کردند.
پیکر مطهر پنج شهید گمنام همزمان با سراسر کشور در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) و در مراسم کاروان حرم تا حرم تشییع و در پزشکی قانونی استان، دانشگاه ملی مهارت، شرکت نفت و گاز گچساران، ستاد فرماندهی سپاه دهدشت و منطقه چتیاب به خاک سپرده می شوند.
انتهای پیام/