نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی:

شهدا نماد ایستادگی در مقابل تجاوز‌های دشمنان هستند

حجت الاسلام و المسلمین نوری گفت: شهدا و ایثارگران در مقابل تجاوز های دشمنان نظام اسلامی ایستادگی کردند و از ملت، دین و خاک و ارزش های کشور اسلامی دفاع کردند و همه ما مدیون آنها هستیم.
کد خبر: ۷۱۱۵۵۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲ - 08December 2024

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان شمالی، حجت الاسلام والمسلین«رضا نوری» نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی امروز (یکشنبه) در مراسم سومین روز خاکسپاری شهید گمنام مدفون در صداوسیمای خراسان شمالی،با بیان اینکه جنگ و خشونت دشمنان و درگیری عاملی از بندگی هوای نفس است، اظهار داشت: شهدا و ایثارگران در مقابل تجاوز های دشمنان نظام اسلامی ایستادگی کردند و از ملت، دین و خاک و ارزش های کشور اسلامی دفاع کردند و همه ما مدیون آنها هستیم.

شهدا نماد ایستادگی در مقابل تجاوز‌های دشمنان هستندوی با بیان اینکه خداوند برای بندگان صلح و آرامش و محبت و رضوان می خواهد و راه رشد و تقرب الهی را برای انسان باز گذاشته است، افزود: پیامبران از موسی و ابراهیم تا پیامبر اسلام (ص) به دنبال دعوت به سعادت بودند و اهل جنگ نبودند اما آتش را دشمنان خداوند روشن کرده اند.

نماینده ولی فقیه شروع انقلاب اسلامی ایران را بر پایه استقلال و عزت مردم عنوان کرد و گفت: همین موضوع باعث شد جنگ طلبان و سلطه طلبانی که پیرو هوای نفس و به دنبال ثروت و دین و سیاست خود بودند جنگ و آتش به پا کردند‌ و بعد از انقلاب اسلامی جنگ تحمیلی به راه انداختند، اما مردم به رهبری امام خمینی (ره) مقابل آنان ایستادگی کردند. توسل به شهدای گمنام حلال مشکلات است و شهدا شاهد هستند که مردم ایران اسلامی همواره پایدار و استوار در مسیر امام (ره) و ادامه دهنده مسیر شهدا هستند.

وی با اشاره به اوضاع کنونی سوریه، گفت: در دوران هشت سال جنگ تحمیلی و آزادسازی خرمشهر با جانفشانی و ایستادگی جوانان غیور در برابر تجاوزهای دشمنان خبیث بعثی انجام شد.

انتهای پیام/

 
نظر شما
پربیننده ها