واکنش تحریرالشام به تجاوز رژیم صهیونیستی

صهیونیست‌ها روی چند پاره شدن سوریه حساب کرده‌اند و باید دید هیئت تحریرالشام به رهبری ابومحمد جولانی چه تصمیمی می‌گیرد.
کد خبر: ۷۱۱۷۱۲
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶ - 09December 2024

گروه بین‌الملل دفاع‌پرس- محمد زرچینی؛ با سقوط رژیم «بشار اسد» و مسلط شدن تقریبی مخالفان مسلح به نام هیئت تحریرالشام بر سوریه؛ نکته قابل تامل سوءاستفاده ارتش رژیم صهیونیستی از اتفاقات سوریه و پیمان‌شکنی معاهده ۱۹۷۴ و عدول از منطقه مورد توافق در این پیمان است.

واکنش تحریرالشام در مقابل تجاوز رژیم صهیونیستی!

گزارش‌های میدانی نشان می‌دهد که تانک‌های اسرائیلی در بخش‌های وسیعی خارج از بلندی‌های جولان و منطقه حائل بین سرزمین‌های اشغالی و سوریه مستقر شده‌اند.

صهیونیست‌ها مدعی هستند که این اقدام به منظور دفاع از امنیت اسراییل است حال آنکه مخالفان مسلح تحریرالشام در گذشته هم هیچ اقدامی علیه اسراییل انجام نداده‌اند.

روزنامه هاآرتص چاپ رژیم صهیونیستی در این زمینه می‌نویسد: فروپاشی در سوریه برکل منطقه تاثیر خواهد گذاشت و اسرائیل باید درباره‌ی میزان دخالت خود تصمیم بگیرد.

روزنامه یدیعوت آحارانوت می‌نویسد: بازی دراماتیک اردوغان در سوریه و نقشه مناطق تحت کنترل رجب طیب رئیس جمهور ترکیه یک بازی و دومینوی جدید است. 

اما کانال ۱۲ اسرائیل گفت: شورشیان سوری به مرزهای ما رسیده‌اند.

 وب‌سایت اسرائیلی «والا» مدعی است، سوریه درسایه‌ی حوادث جاری شاهد یک تقسیم‌بندی (تجزیه) خواهد شد. 

لذا با این تفاسیر، صهیونیست‌ها روی چند پاره شدن سوریه حساب کرده‌اند و باید دید هیئت تحریرالشام به رهبری ابومحمد جولانی یا همان احمد الشرع در این زمینه چه تصمیمی می‌گیرد و آیا در این نخستین محک جدی عیار خود را نشان می‌دهد یا خاک سوریه را تقدیم اشغالگران قدس می‌کند. 

جدا از این موضوع بازیگران سیاسی سوریه پس از به قدرت رسیدن هیئت تحریرالشام است که گزارش‌های میدانی نشان می‌دهد که بازیگران کنونی از جمله ایران در روند سرنوشت سوریه ایفای نقش می‌کنند. وبگاه اشپیگل در این زمینه می‌نویسد: ایران، روسیه، آمریکا و ترکیه در روند سرنوشت سوریه ایفای نقش جدی دارند که در این میان نقش ترکیه از همه پررنگ‌تر خواهد بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار