سفر ناگهانی مقام اسرائیلی به امارات در روز سقوط دمشق
جانشین سابق رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی و رئیس حزب کار این رژیم در نخستین روز سقوط دمشق، از سفر ناگهانی خود به امارات پرده برداشت.
به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، «یائیر گولان» رئیس حزب کار رژیم صهیونیستی و جانشین سابق رئیس ستاد ارتش «اسرائیل»، طی پستی در شبکه اجتماعی X از سفر ناگهانی به امارات خبر داد و اظهار داشت: با وزیر خارجه این کشور عبدالله بن زاید بن سلطان أول نهیان، دیدار و رایزنی کرده است.

وی نوشت: «گفتوگوی خیلی خوبی درباره راهبرد منطقهای و پایان جنگ و البته اهمیت بازگشت همه ربودهشدگان انجام شد».
گولان در ادامه ضمن ابراز خشنودی از سقوط دمشق، مدعی شد: «خاورمیانه در مقابل چشمان ما در حال تغییر است و بازوهای اختاپوس ایرانی قطع یا ضعیف شدهاند.. پس از فاجعه ۷ اکتبر، باید یک اتحاد راهبردی ایجاد شود تا مشخص شود که چگونه باید به سر اختاپوس هم پاسخ داد».
این سفر در سایه تحولات جاری در منطقه به ویژه پس از سقوط دمشق در روز یکشنبه صورت گرفته است.
انتهای پیام/ ۱۳۴
لینک کپی شد
نظر شما


