سردار نائینی: ماهیت اصلی جنگ شناختی امروز معطوف به «جنگ روایت‌هاست»

معاون روابط عمومی کل سپاه با بیان اینکه با بیان اینکه ماهیت اصلی جنگ شناختی امروز معطوف به جنگ روایت‌هاست، گفت: در جنگ شناختی، به‌شدت نیازمند همراه‌سازی افکار عمومی هستیم.
کد خبر: ۷۱۲۴۴۱
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸ - 12December 2024

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سردار «علی‌محمد نائینی» سخنگو و معاون روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوره توانمندسازی شبکه روابط عمومی بسیج، با اشاره به نقش مهم آموزش در مقوله توانمندسازی نیرو‌های روابط عمومی اظهار داشت: باید توجه داشته باشیم که توانمندی یک نیرو در حوزه روابط عمومی ملتزم وجود «ویژگی‌های ذاتی»، «تجارب» و «اکتسابات از طریق آموزش» است. 

ماهیت اصلی جنگ شناختی امروز، معطوف به «جنگ روایت‌هاست»
سردار نائینی افزود: ما امروز در یک دوره‌ی مهم، پر رویداد و درگیرِ جنگ شناختی دشمن زندگی می‌کنیم و پیوسته در مواجهه با حوادث هستیم و از همین رو باید در مواجهه با حوادث، باتدبیر و هوشمندانه عمل کنیم.

سخنگو و معاون روابط عمومی کل سپاه تاکید کرد: در جنگ شناختی، به‌شدت نیازمند همراه‌سازی افکار عمومی هستیم و روابط عمومی‌ها در این زمینه، نقشی اساسی دارند. 

وی همچنین با بیان اینکه ماهیت اصلی جنگ شناختی امروز معطوف به «جنگ روایت‌هاست»، گفت: آن کسی در این جنگ موفق خواهد بود که بتواند روایت حوادث را به موقع، باورپذیر، مستند و معتبر انجام دهد.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار