پیکر شهید گمنام در بوستان نماز به خاک سپرده شد

پیکر شهید گمنام در بوستان نماز به خاک سپرده شد در سالروز وفات حضرت‌ام‌البنین علیهاالسلام پیکر مطهر یک شهید گمنام با حضور مردم ولایتمدار و شهیدپرور دیار سومین حرم اهل‌بیت (ع) و خیل مشتاقان راه شهدا در بوستان نماز واقع در شهرداری منطقه ۱۱ شیراز تشییع و آرام گرفت و این بوستان زیارتگاه عاشقان شهدا شد.
کد خبر: ۷۱۳۰۴۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴ - 15December 2024

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، پیکر آلاله زهرایی در آستانه وفات حضرت‌ام‌البنین علیهاالسلام با حضور پرشور مردم ولایتمدار و شهیدپرور دیار سومین حرم اهل‌بیت (ع) و خیل مشتاقان راه شهدا در بوستان نماز واقع در شهرداری منطقه ۱۱ شیراز تشییع و آرام گرفت و این بوستان زیارتگاه عاشقان شهدا شد.

پیکر شهید گمنام در بوستان نماز به خاک سپرده شد

نماینده ولی‌فقیه در فارس و امام‌جمعه شیراز در آیین تشییع و خاکسپاری پیکر آلاله زهرایی اظهار کرد: شهید گمنامی که امروز در بوستان نماز شیراز تشییع و به خاک سپرده شد، پس از سال‌ها دوری از وطن، به جمع مردم شیرازی پیوست تا یادآور مقاومت و ایستادگی در مسیر حق باشد. 

آیت‌الله لطف‌الله دژکام این آیین معنوی را نشان‌دهنده احترام و بزرگداشت مردم نسبت به شهدا و یادآوری این نکته دانست که خون شهید هرگز ضایع نمی‌شود و مسیر شهدا همواره ماندگار است. 

او عنوان کرد: مردم با حضور خود در این آیین معنوی، ارتباط خود را با خدا و شهدا تقویت کرده و نشان دادند که آینده از آن مؤمنان و اهل ایمان است که درراه خدا صبر و تلاش می‌کنند.

بهزاد پرنیان شهردار منطقه ۱۱ شیراز نیز از توفیق میزبانی شهرداری و شهروندان این منطقه در کمتر از ۱۰ روز از پیکر دو شهید خوشنام را پیدا کردند.

عباس قره‌خانی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج احمدبن موسی (ع) شیراز نیز تشییع و خاکسپاری این شهید گمنام را که از مناطق عملیاتی ۸ سال دفاع مقدس آمده، نشان‌دهنده ارادت و اشتیاق مردم به راه شهدا و اصل شهادت دانست، تصریح کرد: این آیین معنوی به‌عنوان نشانه‌ای از مقاومت و ایستادگی در برابر استکبار تلقی می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین