عاملان تیراندازی و شرارت در زابل دستگیر شدند

فرمانده انتظامی زابل از دستگیری عاملان تیراندازی و شرارت به سمت خودروی یکی از شهروندان در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۷۱۳۴۳۶
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷ - 17December 2024

عاملان تیراندازی و شرارت در زابل دستگیر شدندبه گزارش دفاع‌پرس از زاهدان، سرهنگ «حمید نوری» فرمانده انتظامی زابل در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تیراندازی به سمت خودروی یک شهروند در یکی از محلات زابل، موضوع به صورت ویژه در دستورکار ماموران پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با تحقیقات میدانی و تخصصی پلیس مشخص شد که شخصی به دلیل اختلافات قبلی با سلاح شکاری به سمت خودروی این شهروند اقدام به تیراندازی و شرارت کرده که باعث خسارت به خودروی وی شده و بلافاصله از محل متواری شده است.

فرمانده انتظامی زابل ادامه داد: متهم در اقدامات تخصصی، ویژه پلیس شناسایی و در مخفیگاهش دستگیر شد.

این مسئول تصریح کرد: ماموران پلیس موفق شدند در یک عملیات دیگر شخصی را که با سلاح شکاری به سمت خودروی یک شهروند اقدام به تیراندازی و شرارت کرده بود دستگیر، پرونده تشکیل و به همراه متهمان به مرجع قضایی ارجاع شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار