فرماندار بوشهر تاکید کرد؛

ضرورت نهادینه‌کردن فرهنگ صرفه‌جویی برای نسل‌های آینده

«رحیمی»گفت: ضرورت دارد همه اقشار جامعه به ایفای نقش خود در نهادینه‌کردن فرهنگ صرفه‌جویی بپردازند تا این مهم به نسل‌های بعدی نیز منتقل شود.
کد خبر: ۷۱۳۸۷۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸ - 19December 2024

«صالح رحیمی» فرماندار بوشهر در گفت وگو با خبرنگار دفاع پرس بوشهر، با اشاره به اینکه ضرورت دارد همه اقشار جامعه به ایفای نقش خود در نهادینه‌کردن فرهنگ صرفه‌جویی بپردازند اظهار داشت:  با توجه به ناترازی‌های انرژی در سطح کشور و برودت هوا و پویشی که از طرف رئیس جمهور اعلام شد، همه باید به این پویش بپیوندند تا بتوانیم این شرایط را پشت سر بگذاریم.

ضرورت نهادینه‌کردن فرهنگ صرفه‌جویی برای نسل‌های آینده

فرماندار بوشهر گفت: در این راستا ما هم ضمن پیوستن به این پویش از همه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و همه مجموعه‌ها می‌خواهیم تا با رعایت و صرفه‌جویی در مصرف انرژی اعم از برق، آب و گاز کمک کنند تا بتوانیم هموطنان خود را در سراسر کشور همراهی کنیم.

وی با بیان اینکه در بوشهر دمای هوا گرم‌تر از سایر مناطق کشور است، بیان کرد: در سایر نقاط کشور برودت هوا باعث ایجاد مشکل گاز یا برق شده است.

رحیمی ادامه داد: از مردم شریف شهرستان بوشهر می‌خواهیم مانند همیشه که همراه دولت و این نظام بوده‌اند، این بار هم به‌صورت ویژه در صرفه‌جویی، هموطنان خود را یاری کنند.

وی اضافه کرد: مردم استان بوشهر با شعور اجتماعی بالایی که دارند همیشه بزرگواری خود را ثابت کرده‌اند و از تمام صرفه‌جویی‌های صورت گرفته تا به الان، از آن‌ها تشکر می‌کنیم.

فرماندار بوشهر اعلام کرد: از دستگاه‌های دولتی نیز انتظار می‌رود چه در ساعات اداری و به‌ویژه هنگام خروج کارمندان از اتاق کار خود، این موضوع را مد‌نظر داشته باشند که تمام دستگاه‌های گرمایشی خاموش باشند تا بتوانیم شرایط پیش آمده در کشور را به خوبی مدیریت کنیم.

وی با بیان اینکه صرفه‌جویی در همه جای دنیا مورد تأکید است، ابراز کرد: صرفه‌جویی در واقع تلاش برای اشاعه فرهنگ صحیح مصرف از منابع خدادادی است؛ بنابراین ضرورت دارد همه اقشار جامعه به ایفای نقش خود در نهادینه‌کردن فرهنگ صرفه‌جویی بپردازند تا این مهم به نسل‌های بعدی نیز منتقل شود.

فرماندار بوشهر تأکید کرد: هم‌اکنون می‌توانیم با رعایت مصرف، مشکل قطعی برق و گاز در سراسر کشور را کنترل کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار