مولانا عبدالرحمن: محور مقاومت با قدرت به راه خود ادامه می‌دهد

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: مقاومت با شهادت فرماندهان تضعیف نخواهد شد و به راه خود با قدرت ادامه می‌دهد.
کد خبر: ۷۱۳۹۳۱
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۶ - 19December 2024

مولانا «عبدالرحمن عارفی» نماینده سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس از سیستان و بلوچستان اظهار داشت: مقاومت نه حزب است و نه متکی به افراد؛ مقاومت یک نهضت و عقیده است که در درون قلب‌ها جریان دارد.

مولانا عبدالرحمن: محور مقاومت با قدرت به راه خود ادامه می‌دهد

مولانا عارفی گفت: این نهضت از قیام امام حسین (ع) شروع شده و تا دین اسلام، قرآن و مسلمانان هستند، مقاومت نیز پایدار خواهد بود.

این عضو مجلس خبرگان افزود: مقاومت با شهادت فرماندهان تضعیف نخواهد شد و به راه خود با قدرت ادامه می‌دهد.

وی با بیان اینکه راه جبهه مقاومت همواره با فراز و نشیب‌هایی روبرو بوده است اما هیچگاه متوقف نشده است، خاطرنشان کرد: امروز شاهد هستیم علی رغم تمامی جنایت‌ها رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، رزمندگان جبهه مقاومت در میدان هستند و با آن‌ها مقابله می‌کنند.

مولانا عارفی بیان کرد: اسرائیل با تمام حمایت‌هایی که از سوی آمریکا و همپیمانانش می‌شود هنوز نتوانسته اسرای خود را پس از یکسال نجات دهد و به هیچ یک از اهداف خود دست پیدا نکرده است.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها