بیدارباشِ پلیس در شب یلدای مادرانه

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا با تاکید بر این که پلیس تلاش می‌کند که همواره شب‌های پر فروغی برای شما رقم بزند، نوشت: فرزندان شما در دستگاه امنیت ساز پلیس، همه نقاط دور و نزدیک را از نقطه صفر جدارِ مرزی گرفته تا قلب شهرها، زیر چتر حمایتی خود گرفته‌اند تا یلدایی به یادماندنی در اذهان ثبت و ضبط شود.
کد خبر: ۷۱۴۰۱۹
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲ - 20December 2024

گروه جامعه دفاع‌پرس- سردار منتظرالمهدی معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا؛ همگان تلاش می‌کنند که یک دقیقه خوشحال‌تر باشند و دیگران را شادمان سازند که فلسفه یلدا غیر از این نیست.

بیدارباشِ پلیس در شب یلدای مادرانه

این روزگار پر رمز و رازِ همیشه در شتاب، به ما یادآوری می‌کند قدر یک لحظه افزون‌تر و با هم بودن را هم بدانیم. این دورهمی‌ها را به دور از دنیایِ پرهیاهویِ تجدد و دیجیتال، به سپیدیِ صبحِ امید گره بزنیم.

در این شب روشن کننده امیدواری که مصادف با روز مادر نیز شده، فرزندان شما در دستگاه امنیت ساز پلیس، همه نقاط دور و نزدیک را از نقطه صفر جدارِ مرزی گرفته تا قلب شهرها، زیر چتر حمایتی خود گرفته‌اند تا یلدایی به یادماندنی در اذهان ثبت و ضبط شود.

در این شبانه هایِ یلدایی و مادرانه زیباترین آرزو‌ها را برای مردم نجیبِ سرزمین‌مان آرزو می‌کنیم؛ باشد که در کنار هم و در طولانی‌ترین شب سال مانا و پایدار باشید.

انتهای پیام/231

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار