مدیرعامل شرکت مدیریت تولید نکا عنوان کرد؛

بومی­ سازی و بازسازی بیش از ۶۸۴۰ قطعه در نیروگاه شهید سلیمی نکا

«ادبی فیروزجائی» از بومی­ سازی و بازسازی بیش از ۶۸۴۰ قطعه مورد نیاز نیروگاه شهید سلیمی نکا در ۹ ماه نخست سالجاری خبر داد.
کد خبر: ۷۱۴۲۰۷
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶ - 21December 2024

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «نوراله ادبی فیروزجائی» مدیرعامل شرکت مدیریت تولید نکا امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای خودکفایی و کاهش وابستگی به شرکت­های خارجی و با تکیه بر دانش بومی، در ۹ ماه گذشته ۶۸۵ نوع قطعه مورد نیاز نیروگاه به تعداد شش هزار و ۸۴۰ عدد با پیگیری­ اداره­ ساخت داخل و نظارت کارشناسان نیروگاه شهیدسلیمی نکا در داخل کشور تولید و بازسازی شد.

بومی­ سازی و بازسازی بیش از ۶۸۴۰ قطعه مورد نیاز نیروگاه شهید سلیمی نکا

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید نکا افزود: نیروگاه شهید سلیمی نکا با آغاز تحریم‌­های ظالمانه دشمنان علیه کشورمان در راستای خودکفایی و کاهش وابستگی به شرکت­‌های خارجی، با اعتقاد و تکیه بر خودباوری و توان سازندگان متعهد و توانمند کشور، همواره در جهت طراحی و ساخت داخل قطعات نیروگاهی اهتمام ورزیده که خوشبختانه ثمره این باورمندی و اعتماد با پیگیری­های اداره­ ساخت داخل و نظارت کارشناسان این شرکت و به فعلیت رسیدن توان صنعتگران داخلی و شرکت‌های دانش بنیان در زمینه ساخت و تولید قطعات حساس و پیچیده نیروگاهی به ثمر نشست و در بخش تأمین قطعات و گام برداشتن در جهت خودکفایی به توفیقات مهمی دست یافتیم.

 ادبی فیروزجائی با بیان اینکه ما توجه به بومی سازی قطعات نیروگاهی را در کنار تلاش برای تولید پایدار انرژی برق جزء رسالت خویش می­ دانیم، گفت: در همین راستا در سه سال گذشته با همت صنعتگران داخلی قریب به ۹۰۰ نوع قطعه به تعداد بیش از ۲۰ هزار عدد و از سال ۱۳۹۰ تا­کنون بیش از ۹۰ هزار قطعه مورد نیاز نیروگاهی به شیوه مهندسی معکوس و با کیفیتی خوب و قابل رقابت با مشابه خارجی طراحی و تولید شد.

وی همچنین گفت: با دستان توانمند کارکنان نیروگاه شهید سلیمی نکا از ابتدای امسال تاکنون حدود ۵۰۰ قطعه در کارگاه­‌های داخل نیروگاه ساخته و یا بازسازی شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها